Aikaa on taas kulunut ja nyt on pieni rakonen ja päätin tänne kirjotella.

Jomppe alkaa olla jo kunnossa.  Juoksee toisten koirien kanssa niin kuin ennenkin, verta ei tule enää lainkaan ja ab-kuurikin loppuu jo huomenna. Toivottavasti eturauhanen saahaan kuntoon! Nyt kun Jomppe on agi tauolla niin tuota virtaa näyttää olevan vaikka muille jakaa. Joten pieniä toko juttuja ollaan kotona tehty, mut ei se tota poikaa väsytä lainkaan!

Hepun kanssa ollaan muutaman kerran käyty hallilla treenilöimässä irtoamista, joka alkaa sujua ihan mallikkaasti. Alkuviikosta oltiin treeneissä ja otettiin hyppyihin rimat mukaan. Noooooooo ....... ne hypyt ei tuntuneet enää niin kivoilta kuin mitä ilman rimoja, mutta muutaman toiston jälkeen pikku-koira rupes jo ihan hyvin bonjaamaan, et mikä tässä on idea! Kotona tehtiin myös hyppy treeni harjoituksia yhdellä rimalla ja nyt se alkaa sujumaan. Tänään oli myös tarkotus tehdä hyppyjä kotona, mutta ei toivoakaan tuolla jäätiköllä et ois voinu koiraa hyppyyttää! No viikonloppuna sit jatketaan.

Käytiin n. viikko sitten Joensuussa agi treeneissä Hepun kanssa ja pikku-koira meni ihan loistavasti. Kyllä sen kanssa on ihana tehdä, vaikka mitä! Tässä pieni pätkä Joensuun treeneistä! http://www.youtube.com/watch?v=5qtT6Msu6Mk&list=UUSFu9IAPgxbISFoUvUsxImw&index=1&feature=plcp

Heppu kävi äsken fyssarilla ja kaksi kipeää pistettä löyty, mutta ne saatiin pehmiimään! No ei kyllä oo ihme et tolla koiralla on on lihaksissa kivuliaita kohtia, koska se vaan juoksee ja juoksee ku lenkillä ollaan. Nyt on tietty vielä tota vastusta enemmän, ku on lunta ja liukasta! Hyvä näin ettei ton pahempaa siellä ollu! Nyt taas rauhallisin mielin jatketaan eteenpäin.

Mirva