HEPPU poseeraa

Tänään taas otin yhteyttä eläinlääkäriin, koska Jeppe ollu kaks päivää syömättä. Lenkkeilee ihan normisti, mutta kotona hieman väsyneempi ja ei tuu etes keittiöön, ku oon laittamassa koirille ruokaa ja ei oo kelvannu etes muruluut mitkä on Jepen huippu herkkua. No eläinlääkäri aloitti Jepelle 3pv:n särkylääke kuurin ihan vaan testiksi, ku ei tiiä mikä poikaa vaivaa. N. 1h siitä kun Jeppe oli saanu särkylääkkeen alko koira muuttumaan. Ekaks toi mulle lelua ja sitten söi luun ja parin tunnin kuluttua raapi kaapin ovea missä osa koirien ruuvista säilytetään. Elikkäs joku kohta on pojalla kipee ettei ruoka maistu ja nyt särkylääkken voimalla iltaruoka upposi ja nopeesti. Ruokaa laittaessa Jeppe totesi muutaman kerran et voi mamma ku sää oot hidas. Ihana nähdä toi koira tommosena. Mika rakas mieheni tuumi et Jeppe on ollu vaan ikävissään ku hän oli työmatkalla 5pv ja sen takii ei syöny. No en tiiä mikä, mut ihana nähdä et vanha Jeppe on tullu takas! Nyt jaksaa jopa nuoremmille näyttää et missä se kaapin paikka oikeesti on!

Heppu taasen loisti eillen agi harkoissa. Mie vedin kilparyhmän treenit ja en jaksanu Jompella treenata niin otin Hepun kehiin ja tehtiin sen kanssa niisto persjättö treeniä ja voi veljet et toi kakara oli hyvä! Mä en voi uskoa et miten se voikin osata sen niin mageesti! Aivan huikeeta. Heppu. Treeneissä Heppu (muutaman kerran jo aamulla) sit alko yskimään. Yskä kohtaus tuli heti ku poika pikkusenki innostu. Yskimistä jatkui kotonakin, mutta ei levossa. Vaan jos Heppu innostui. Sama jatkui myös tänään ja vaan silloin kuin innostuu esim. Lotta tuli koulusta, mie imuroin ym...... Kysyin myös Hepusta lääkäriltä. Ilmeisesti saadaan kennelyskä pois sulkea. Hepulla on paha tapa repiä Jomppea karvoista ja jopa yrittää syödä ne karvat. Eillen sain nielusta otettua ison tupon velipojan karvoja. Lääkäri epäili että tällä voi olla jotain tekemistä asian kanssa ja nyt vaan seurataan ke asti!

Jomppe lähtee huomenna tämän vuoden viimeiselle agikisa turneelle Joen kaupunkiin. Kisa motivaatio on vähän hukassa, mutta toivotaan et se huomenna löytyy. Täytyy myös toivoa ettei huomenna oo kova pakkanen! Mä oon niin lämpöä rakastava ihminen!!! Heppu jääkin huomenna kotiin ja Jomppe saakin olla sit ihan privaatisti vaan äipän kanssa. On muutes eka kerta pääsiäisen jälkeen ku lähetään Jompen kanssa kisa matkalle ilman Heppua! Voi olla jopa outoa!!!

Että tämmöstä nyt tälläkertaa!

Oikein hyvää joulun odotusta itse kullekin=) Mirva