No niin juhannus alkaa olla onnellisesti takana päin! Totesin taas muutamaan otteeseen että jos en ois lomalla (huomenna viimenen päivä) niin oisin enemmän kuin mieluusti ollu töissä! Mie en oo ollu ikinä enkä varmaan tule olemaankaan mikään juhannus ihminen!!! Eille oli huono sää, mutta tänään niin kuin kesällä pitääkin, eli bikini keli. Ulkoiltu on ja paljo!

Kävin pari päivää sitten koirien ja neljän lapsen kanssa reposuolla. Tarkotus oli mennä makkaran paistoon ja koiria uittamaan, mutta reissu päätty ennen kuin kerkes kunnolla alkaakaan! Oltiin menty muutama metri pitkoksia niin Heppu rupes ontumaan toista etusta. Aikaní sitä kopostelin ja mitään en siinä huomannu, mutta otin kuitenkin pentusen syliin. Hetken kuluttua Tiia sanoo et käärme. Minä järkytyksestä jäykkänä!!! Lasse ja Lotta rupes itkemään, ku molemmat säikähtivät sitä kuvottavaa elukkaa. Sitten tuli mieleen et pistikö se Heppua, ku se ontu etustaan. No eiku täys käännös ja kotiin arvioimaan tilannetta. Matkalla Lasse itki et miks se käärme ei pistäny Jeppee ku se on kaikista vanhin ja sillä ei oo enää elinvuosia niin paljon kuin Hepulla! Voi toista! Loppu hyvin kaikki hyvin ja säikähdyksellä selvittiin! Heppu ei saanut osumaan. Onneks! Nyt voin vannoa ettei mua enää sinne tanterille saa, vaikka siellä on aivan sairaan hyvät lenkki maastot!!! BYÄÄÄÄÄÄ!

No sitten eillis iltaan. Tehtiin Hepun kanssa vähän piha aksaa. Heppu ei oo mikään super hyper aktiivinen leikkijä. Kyllä se yksin peuhaa noitten pallojen ja pehmojen kanssa ja mun kanssa jonkin verran, mutta enemmän on makupalojen perään jos saa itse valita. Eille sit tuli mieleen, ku Heppu on aina räti kimpussa jos esim. kylppärin lattiaa kuivaa, niinpä otin pienen lattia rätin ja lähettiin tekemään takaa kiertoja ja lähetyksiä. Kuinkas ollakaan pentunen sytty kuin syttykin siihen rättiin! Sytty niin hyvin että tuli myös sivu osuma meikäläisen housuun johon tuli sit reikä! Eli hepunkin kanssa odotettavissa sivuosumia!!! Hepun kanssa noi takaakierrot sujuu jo mallikkaasti ja nyt täytyy keskittyä eteenmenoon ja jotain muuta mukavaa. Jospas sitä ens viikolla päästäs taas kentälle putkea treenaamaan.

Ai niin ja Hepun purukalusto on tällähetkellä hieman vajaa! Ylhäältä ja alhaalta puuttuu kaks etuhammasta, mutta hyvin kuitenkin luita pystyy järsimään!!!

Että näin meillä!!!

Mirva ja Poijjaat