Tulipa sit kisoissa käytyä taas kerran!

Eka rata näytti todella helpolta! Tutustumisen jälkeen tuumittiinkin radan olevan helppo, mutta katsotaan vaan että joku tyhmä virhe sieltä tulee ja niinhän siinä sit kävikin. Aloitus;  kaksi hyppyä oli toisiinsa nähden 90 asteen kulmassa ja sen jälkeen suoralla linjalla pussi. Jätin Jompen istumaan vinoon ensimmäisen esteen taakse, että oli suoralinja toiselle hypylle. kaksi hyppyä meni ok, mutta sitten Jomppe juoksi suoraan minun jalkoihin ja siitä tuli kosketus vitonen ja kyllä otti päähän. Suoraan sanottuna lentokeinukaan ei V----- niin paljon kun kosketus vitonen. Muitapa virheitä ei sillä radalla tullut ja rata tuntui tosi kivalta! Sijotus oli 4 ja aika-14.94.

Toiseen rataan tutustumiseen lähdettäesssä suututti todella paljon. Rata vaikutti olevan ihan ok. Yksi kohta näytti semmoiselta että siinä Jomppe tekee kaarrosta, mutta muuten ok. Jännitti miten saa ittensä kasattua. Rata meni hyvin paitsi se kohta mitä mietin et siinä tulee kaarros ja niinhän se tulikin. Rata suoriuduttiin ilman virheitä ja voitto tuli kotiin ajalla -12.79. Olin tyytyväinen! Se oli sit toinen nolla!

Kolmanteen rataan lähdettäessä olo oli ihan toinen, kun ennen toista rataa. Rata näytti olevan ihan ok. Yksi rima tippui ja keinulle tuli kielto, kun en vienut tarpeeksi tarkasti. Tulos 10, aika -11.54, sij.3.

Nyt kun miettii kisapäivää niin ihan hyvä päivä. Vaikka se kosketus vitonen harmittaakin.

Seuraavat kisat olis maaningalla 30.8. Nyt vaan treenataan siihen asti!

Valokuvat b-kisan palkintojen jaosta.

1829135.jpg

1829139.jpg