Eillen tein päätöksen että nyt Mirva ottaa itseä niskasta kiinni ja kirjoittelee tänne pitkästä aikaa! No kuinkas ollakaan, kun illan/yön hiljaisina tunteina tänne sain kirjoitettua ja rupesin tallentamaan niin kaikki tekstit vaan hävisi=( Teki mieli heittää koko kone hevon kuuseen! Yön yli nukkuneena päätin taas yrittää ja toivon ettei nää mun löpinät nyt häviäisi minnekään!

Joulu ja uusi vuosi meni hyvin kotosalla pakkasta pitäen. Koirien kanssa ei kauheesti tullut mitään tehtyä. Lenkillä käytiin sen minkä pakkaselta pystyttiin. Muutenkin tää talvi on ollu kyllä huitsin kylmä. Ei juuri montaakaan päivää jolloin ois ollu 0-keli. Lapset vaan kovasti odottaa et pääsis taas lumiukkoja ym. rakantelemaan. Uuden vuoden aatto meni Jepen osalta ihan kivasti. Vaikkikin ulkoa kuulu pauketta niin koiruus ei hirveesti panikoinu. Jotain pientä, mutta se annetaan anteeksi. Jomppe ei paljo paukkeista välitä, joka onkin aivan ihana asia.

Sitten siihen tämän hetken kutkuttavimpaan aiheeseen. PENTUKOIRA  Monihan tietää nää mun suunnitelmat ottaa pentu jenkeistä. Se narttu mihin ihastuin niin sitä ei astutetakaan=( Ymmärrän kyllä. Narttu täytti joulukuussa 7v. ja se ois eläinlääkärin mielestä liian riskaa peliä sen ikäinen narttu enää astuttaa. Harmittaa, myönnän sen. Kyseisellä kasvattajalla on myös toinen narttu jota se suunnittelee käyttävänsä jalostukseen heti seuraavien juoksujen alettua, mutta se ei kuitenkaan niin paljo mua sykähdytä, vaikka hieno koira hänkin. Uros ei vaihdu. Netissä on vähän sekalaista tietoa koiran tuonnista ulkomailta joten soitin eviralle josta saa tietoa kyseisestä asiasta. Kysyin rabies rokotuksesta. Siellä sanoivat että jotkut eläinlääkärit suostuvat sen laittamaan koiran ollessa 12vk ja jotkut 16vk. Kun rokotus on pistetty koiran täytyy olla syntymä maassa vielä 21vrk. Sitten asiaan. Tämä jenkki kasvattaja on tulossa suomeen n.8-9.8 Pennun täytyisi täyttää sen vajaa 4kk sitä ennen. Nyt päästääkin sitten ongelman ytimeen. Nartulla ei ole alkanut vielä juoksut, BYÄÄÄÄ. Ei tietenkään tiedä että onnistuuko astutus ym.ym. Näppäränä tyttönä otin käyttöön vaihtoehdon B, ettei vaan taas kävisi että jään näppejä nuolemaan. Kattelin netistä suomalaisien sheltti kasvattajien sivuja ja sieltä löytyi minun mieleiseni yhdistelmä.  Eikun vaan kännykkä kauniiseen käteen ja soittamaan. Terveet vanhemmat ja sukulaiset, taustalla paljon agility koiria, hyvä luonteiset vanhemmat eli hieman hullut! Narttu on ultrattu ja pentuja näyttäisi olevan 4-5. Kasvattaja näytti minulle vihreää valoa, joka on tietenkin vaan hyvä asia. Nyt vaan odotellaan että mitä tuleman pitää. Voisi sanoa että nyt on monta rautaa tulessa.

Agilitystä oltiin joulukuu tauolla, paitsi itsenäisyyspäivän kisat käytiin Joensuussa. Niistä ei ole juurikaan mainittavaa. Viime su oltiin Valtimolla koulutuksessa. Siellä pienehkö harjoitus paikka(peruslämmöllä=)) jossa voi hyvin treenata ohjaustekniikkaa ym. Treenit olikin todella antoisat ja saatiin taas paljon uutta opeteltavaa. Tulevana sunnuntaina päästään taas saman naisen "kynsiin" jiihaa! Täältä tulee Valtimolle n.80km et ei paha. Päätinkin että rupean käymään siellä itsenäisesti treenaamassa ainakin sen 1krt/vk ja sitten näissä ulkopuolisissa koulutuksissa.

Sitten ei niin mieltä ylentävä juttu=( Päätin lopettaa ACE:n treeni ryhmässä käynnit.  Motivaatio on aika nolla ajella Kuopioon yksin. Laskeskelin myös että tulisi kevään ja kesän aikana todella monta kertaa milloin en pääse ollenkaan treeneihin. Harmittaa sitten jos en saakaan paikkaa myytyä, joten päätin tehdä tämän ratkaisun. Treeni paikkani loppuu helmikuun loppuun, mutta elämä ja agility jatkuu tai niin ainakin toivon.

Minulla jalka reistaili viikon ajan, mutta nyt se on taas suht hyvässä kunnossa. Pystyy juoksemaan ja lenkkeilemään niin kuin ennekin ja sehän se riittääkin. Nyt vaan odotellaan tulevia treenejä ja eritoten kisoja!

Tulihan tota tekstiä ja nyt eiku syömään............