Heips!

Tosiaan joulu olija meni, NOPEESTI!

Viime kirjoituksista on aikaa! Tässä välissä on tullut käytyä Joensuun kisat (nyt ku oon lauhtunut siitä V............ niin voi ääneen sanoo et käytiin kisoissa!). Ne meni niin penkin alle, ku voi vaan mennä! Mie en oikein ollu perillä mistään mitä siellä ois pitäny tehä ja sit koiruuskin meni minne meni! ELÄMÄ ON !

Sit oltiin myös 21.12 Tiian treeneissä Joensuussa! Treenit tuntu aivan ihanalta , mut todellisuus selvis vasta sit, ku kotiin päästiin kattomaan nauhalta! Kyllä sitä on vaan niin tahvo, mut eipähän sille mitään voi! Toivottavasti ens vuosi toisi enempi positiivisia kokemuksia agility rintamalle! Tästä ei voi mennä ku vaan ylös päin ja sinnehän me mennään!

Tälle vuodelle (2008) meijän tavotteet oli et saatas yks nolla ykkösistä. Niinhän siinä kävi et triplattiin  tavoite! Oiskohan ens vuoden tavote kolmosiin!? Voi olla saavuttamaton paikka, mut vuoden päästä ollaan viisaampia miten kävi!

Joulun aika on ollu iloa ja surua täynnä! Hyvän ystäväni Pirjon lapinkoira piti lähettää taivaan kotiin sairastelun vuoksi! Olihan Otolla ikää jo yli 12v. Otosta on hyviä ja myös vähemmän hyviä muistoja! Muistuu väistämättä mieleen Iisalmen agikisa reissu vuonna -03 (oiskohan vuosi menny oikein vai olikohan jo -02?).  Otto oli meijän auton takakontissa tai niin ainakin toivottiin! Toive ei toteutunut ja Otto oli hiippaillu hieman likaisena, puruisena ym. koko auton sisätiloissa ja tulos oli jotain aika huikeaa! Kotiin ku tulin niin rakas aviomieheni oli repiä pelihousunsa! Taas todettakoon ELÄMÄ ON! Näitä sattuu, mut juolahti vaan mieleen. Nyt on Otolla hyvä olla tai ainakin niin toivotaan! Pirjolle vaan voimia!

Nyt meillä on agility rintamalla aika hiljaista! Treenit on tauolla ja kisoja joskus ens vuonna! Toisaalta ihan hyvä näin et saa akkuja ladata ens vuotta silmällä pitäen! Varviskin tulevia kahta vuotta jotka olen lupautunut olemaan meijän seuran puheenjohtaja! Voi olla et ei kaikki asiat oo enää niin mallikkaasti, ku mitä nyt ;) HEH HEH!

Toivotan kaikille hyvää uutta vuotta 2009! Hymyillään kun tavataan!

Mirva ja karvakorvat