Käytiin tänään leikkimielisessä koiranäyttelyssä. Vuoroamme odotellessa Jomppe oli ihan huippu, oikee malli oppilas. Liekö jännittäny, ku ei rähjänny kenellekään. Tietty olihan mulla se valttikortti bliv pullo taskussa, jolla Jomppe pomppe saadaan hiljaseks.

Kun meidän vuoro tuli mennä kehään niin Jomppe oli mielestäni tosi hyvin. Seiso ihan ok ja liikku kivasti. Hankala tietty ite sanoo, ku ei kunnolla näe. Kilpaparina meillä oli suomenlapinkoira, joka sit päihitettiin ja saatiin pun nauha. Sit ku kaikki "aikuiset" jotka oli saaneet punasen nauhan niin kisas keskenään niin siinä me sit jäätiin viimeseks eli neljänneks. Ihan hyvä saalis tälleen, ku ei oo harjotellu tota hommaa laisinkaan. Ihana koira=)

Tarkotus olis osallistuu toukukuussa Lieksassa pidettävään viralliseen koiranäyttelyyn. Varmaan pitää vähän töitäkin tehdä ennen kun kehtaa siellä naamaansa näyttää. Mut onhan tässä vielä aikaa!

Ei oo muutes toi koira ollu kertaakaan agility harjotusten tai kisojen jälkeen noi väsynyt mitä se on nyt. Makaa keittiön lattialla aivan umpiunessa. Oli ilmeisesti aika stressaava paikka. Kannatti käydä et sai kerrankin koiran rauhottumaan. Siitä kannatti oikeestaan jo maksaakin. Tää on luksusta=) Siis ku Jomppe ei höyryy koko aikaa!

Huomenna olis tarkotus lähtee päästelemään enimpiä höyryjä agi kentälle Pirjon ja kahen bortsun kera.

Mirva