Heissan taas pitkästä aikaa! On taas tovi kulunu.......

Hepun kanssa ei olla nyt hirveesti aksaa tehty! Jonkin verran kontaktia ja lähinnä alastuloa! Tottisteltu ollaan jonkin verran! Maahan meno alkaa kohta olla siinä pisteessä et voidaan se ottaa käyttöön myös ulkona tai en tiiä, koska siellä on lunta. Hitaasti hyvä tulee! Pikku mies täyttääkin jo tälläviikolla 9kk! Minne tää aika on menny!  Hepun ilmoitin Kajaanin tammi näyttelyyn. Pääsee pikku-mies taas kehään! Tulevana su Heppu ja Lotta lähtee lapsi koira kisaan mätsäriin ja myös mun kanssa pääsee Heppu treenaamaan kehässä oloa! On muutes jäänyt se treenaaminen aika vähälle.

Jompen kanssa ollaan aksattu jonkin verran, mutta ei paljon. Hallilla ollaan lähinnä käyty tekemässä ns. hyvän mielen treenejä. Lähinnä puomii ollaan yritetty nopeuttaa ja ihan suht hyvin siinä onnistuttukin! Jomppe kävi fyssarillakin ja hyvässä kunnossa poika oli! Viikonloppuna oltiin Pirjon, Vallun ja Kallen kanssa Kuopion kisoissa. Eka rata oli hyppäri (tuomari oli muutes Anders Virtanen). Ekalle radalle lähdettäessä tein sellaisen kokeilun että en leikitä ja kuumuta koiraa lainkaan.  Rata profiili näytti tosi kivalta, mutta kartturi ryssi jo 4:lle esteelle hyllyn. Jalat ei vaan liikkuneet niin ku ois pitänyt ja sit oli peli menetetty, ku Sata Salamaa(Jompen kennel nimi) luiskahti väärään päähän putkee! No ei se mitään. Tosi hyviä pätkiä radalla oli ja niistä iloitaan! Tämä kokeilu ei ollut hyväksi, ku koiralla oli virtaa enemmän ku laki sallii, joten seuraaville radoille valmistauduttiin leikkien, et veri vaan lensi suusta ja seki jäi mysteeriksi että mistä kohi se veri tuli, mut jostain kohi suusta . Toka rata olikin agi rata. Aivan ihana profiili. Pieniä=) (siis isoja)kaarroksia sinne matkan varrelle saatiin tehtyä muutama, mutta muuten oon ihan tyytyväinen. Tulokseksi sieltä räpsähti 0/2, ei paha. Kolmas rata oli profiililtaan myös ihan kiva agirata. Se meijän meno oli suoraan sanottuna kaoottista tai siltä se ainakin tuntu. Jomppe oli jossakin kohdassa jopa ollu välillä kyljellään tai niin kanssa ihmiset kertoi, ku mie en nää enkä kuule mitään, HEH,HEH! Puomin alla oli putki( jota minä aina karsastan siinä tilanteessa jos pitää puomille mennä) ja minä vedin koiraa liikaa sivuun, joten Jomppe hyppäs pahasta kulmasta ja aikaa siihen meni myös liikaa, mutta virhettä siitä ei tullut! Joten tämäkin kauhea rata vetästiin läpi lukemin 0/2! Ja tämähän tarkoittaa sitä, että, jotta, koska, kun............ meillä ois ensi vuodelle TUBLAT kasassa=) Mirva on niin onnellinen........... Mut ei nuolaista ennen kuin tipahtaa!  V.2010 sm-nollat jäi huutamaan agi nollaa tai kahta, hyppy nollia ja tublat ois ollu. Tänä vuonna yksittäisiä nollia oli, mutta ei tublia! Nyt on viisi nollaa, jotka sisältää tublat ja yhen hyppy nollan! Tästä on hyvä jatkaa kohti itsenäisyyspäivän kisoja, jotka onki perinteisesti meijän vuoden päätös kisat ja niin on myös tänäkin vuonna!

Jeppe on ollu aika huonossa jamassa viime viikkoina. Se oksentelee kirjaimellisesti RÄKÄÄ! Ja venyttää mahaansa sillain et peppu on kohti taivasta. Ulkona haluaisi olla paljon ja syödä heinää, joka nyt mahdotonta, ku on lunta. Huomasin myös et toisessa korvassa on joko punkki tai sit se on tulehus. Vein Jepen sit tänään lekuriin. Sydän ja keuhkot ok. Verikokeet (munuaiset, maksa, sokeri) nekin oli kaikki ok! Sit lääkäri vaan aatteli et olisko joku ns. vatsakatarin tyyppinen ja anto 2vk:n kuurin Zantakkia. Aika näyttää miten auttaa. Korvatkin katottiin ja niinhän siellä oli kuin olikin tulehdus, ei punkki! Saatiin sit korvatipat! Toivotaan et pappa toipuu!

Että tämmöistä meitin koira rintamalle!

Mirva