Joo, Kemin reissu on sitten tehty!

Pe 13 päivä Pirjo tuli hakemaan minua täältä kotosalta ja lähdettiin ajelemaan kohti Kajjaanii. Kajaanissa hypättiin Väyrysen Minnan kyytiin. Minä tipahin kyydistä Muhoksen paikkeilla ja menin Sarin ja Jompen siskon Cherin sekä Bellan luo. Siellä buukattiin yks yö pirttihirmujen kanssa. Cheri näytti Jompelle kaapin paikan. Niinhän se kuulukin=)

La aamuna lähdettiin ajelemaan kohti Kemiä.  Kisapaikkana oli junkohalli. Pohja oli mahtava keinonurmi. Maksit alottivat kolmosluokan kisa urakan. Pirjo ja Lennu voitti upealla radalla. Pirjolla ja Lennulla oli muutenkin upee päivä! Tuloksena 3x0, joista 2xnolla voitto. Onnea vielä heille! Meijän eka päivä oli täynnä hyviä radan pätkiä, mutta virheitä hyllyjä sateli jonkin verran. Kaikissa radoissa oli paljon hyvää ja oon todella tyytyväinen päivää. Tietty Pirjon puolesta leijuin!!! Kun kisat oli ohi suunnattiin cumulukseen. Siellä Jomppe ja Cheri olikin jo kuin vanhat kaverukset. Ei minkäänlaista erimilisyyttä! Ilta menikin mukavasti saunoessa ja syödessä hyvässä seurassa=)

Sunnuntai aamuna taas starttailtiin kohti junko hallia. Meijän eka rata oli hyvä. En vaan tiiä mikä tuli, mut Jomppe tipahti puomin ylösnousulta ja aikaa korjaukseen kului paljon. Radan toinen virhe tuli, kun yritin kääntää Jomppee liian ahtaasta kulmasta muurille ja Jomppe ei sinne kääntynyt. Oma moka!!! Muuten hyvä rata sekin. Toinen rata oli kanssa loistava. Ennen keppejä hirtto jäi taas päälle ja Jomppe suoritti hypyn keppien sijaan ja hyllyhän siitä tuli. Rata oli todella hyvä. Muutama semmonen kohta oli radalla joita vähä jänskätin, mut koira toimi kuin unelma. Viimenen rata oli Pajarin hyppäri. Rata näytti kehän ulkopuolelta katsottaessa aika kauheelta. Sitten kun pääsi tutustumaan niin ei ollenkaan paha. Sen tiesin että juosta saa ja kovaa. Suunnittelin radalle jopa saksalaisen. Kävin Pirjolta hakemassa koiran ja siinä vaiheessa oli todella itsevarma olo. Jomppe pysy lähössä mallikkaasti. Kolmannen hypyn jälkeen tuli pieni kaarros, mutta ei paha. Neljännelle jaakko ja Jomppe ohitti sievästi kaksi putken päätä, joita pelkäsin! Sit kaks hyppyy ja pimee keppikulma sujui mallikkaasti. Sit oli muutama helpohko kohta. Sitten koira laitettiin pimeeseen päähän putkeen, jonka jälkeen oli okseri. Jomppe suoritti okserin mallikkaasti. Sen jälkeen oli taakse vienti hyppy ja siihen tein kuin teinkin saksalaisen ja se onnistui=))))))) AALTOJAA!!! Loppu oli sit pakkovalssii ja hirtto putkee! Viimesen esteen jälkeen olo oli ku maailman omistajalla! ME TEHTIIN NOLLA;) Kylläpä tuli juostuu et veri ihan suussa maistu. Rata tuntu hyvältä heti alusta alkaen ja oli loppuun asti. Aikahan meillä oli ihan taivaallinen -8,11. Loppuun asti sai jännittää, kun tykki-sheltti Shaun oli lähtövuorossa viimesenä, mut niille tais tulla tulos 5. Eli niin siinä kävi et me tehtiin elämämme ensimmäinen 0-voitto 3-luokassa! Nyt lähti sit kello tikittämään hyppy valiosta tai meijän kohalla se varmaan jää varjo valioks! Näyttely tulos vähä hakusessaan! Jompen sisko Cheri tuli kolmanneksi! Hyvä satulaaksolaiset=)

Palkintojen jaon jälkeen kotimatka alkoi. Ensin Sarin kyydissä Oulun paikkeille ja siitä sitten Minnan kyytiin ja Kajaaniin. Todella hyvän viikonlopun kruunasi se ku Pirjon pakettiauton ovet oli jäätyneet ja ne ei sit millään meinaneet aueta. Kajaanissa suttautukun aikaa reilu puoli tuntia ennen kuin ovet oli auki, mut pää asia et auki saatiin! Ja matka Lieksaan voi alkaa! Pirjo kanssa oltiin väsyneitä, mutta onnellisia! Pirjo ajoi ja minä koitin pitää itteni hereillä joka välillä oli tosi vaikeeta ja pää retkahteli! Perille päästiin ennen puolta yötä!!!

Matka meni hyvin ja tuloksia tuli tehtyy! Joensuuhunkin tuli monta nollaa! Onnea sinnekin=)

Seuraava etappi olis la 21.11 Tiian treenit Kuopiossa. Sinne siis!

Tästä taas etäpäin on hyvä jatkaa=) Onnellinen sheltin omistaja Mirva