Heips!

Nyt on minun ja Jompen elämän ekat hakutreenit pidetty. Ja voin sanoa suoraan sydämmellä et kivaa oli ainaki mulla, mut koirasta en tiedä=9

Kyseessä oli rakennus etsintä. Ekana oli muutama koira rakennuksessa ja päällimmäisenä jäi mieleen Brunon suoritus ja se kapulan kanssa toiminen. Kyllä se on vaan niin upean näköistä, ku homma toimii. Ja olihan siellä yks todella aktiivinen porokoira, joka jäi mieleen. Tosi hyvää työtä teki hänkin, mutta ilmaisu oli haukkuen. Sanoisinko että varsin mielenkiintoista!!!

Kun meidän vuoro koitti niin me ei menty rakennukseen vaan ulos. Ekaks oli makkararinki. No Jomppe reippaana poikana kävi makkarat hakemassa, mut sit ku sitä yritettiin silitellä niin sit jätkä perääntyi. Ringissä oli myös yksi mies, joka oli Jompen mielestä tosi pelottava. Makupalan kävi äkkiä hakemassa ja sit pois ja äkkiä. Jomppe hakku myös sitä miestä ja kyseessä oli selvästi pelko haukku. Sit ku metsään mentiin niin Jomppe kuseskeli kaikessa rauhassa. Yks ihminen meni piiloon ja me lähettiin sitä ettimään. Ekaks Jomppe oli hihnassa ja sit, ku muitten ihmisten mielestä Jomppe sai vainun niin sit laskin irti. No Jomppehan irti päästyään lähti suorilla etsimään piiloutunutta ihmistä ja löydettyään hänet niin herkkuja sateli. Sit otettiin toinen ja se meni kutakuinkin samalla tavalla. Ihmiset löyty ja aika nopeesti. Kyllä Jompesta paisto pieni epäluuloisuus vieraita ihmisiä kohtaan koko ajan. Tämä on Jompelle ihan uus juttu. Toivotaan et se oli siitä luonnetestistä ja et se ois ohi menevä juttu.

Kun lähettiin metsästä poispäin kävelemään niin Jomppe kulki koko ajan sen miehen vieressä ja yritti tuttavuutta tehdä. Jospa se siitä pikkuhiljaa rupeis luottamaan ihmisiin ja eritoten miehiin, ku se näyttää olevan nyt pieni probleema=)

Sen verran innostuin hommasta et täytyy lähteä huomenna uudelleen. Jospa tästä tulis meille uusi harrastus agilityn rinnalle!

Palataan!!! Mirva