Laitan ekaks tulemaan kuvia minun, Tiian(kummityttö) ja koirien ulkoilu hetkestä Pankajärven jäällä.

No sitten.... oltiin la 26.2 avaamassa tän vuoden kisat! Ihan hyvin menikin että saa olla vaan tyytyväinen paitsi!!!! Ekalla radalla tein virheen jota en ollu suunnitellu ja se kasahti siihen ja Jomppe hyppäs renkaan väärässä kohdassa! Toinen rata oli kans hyvä, mutta Jomppe hyppäs A:lle jotenkin aivan kummallisesti ja täräytti turpansa ja rinnuksen vähän ennen A:n harjaa ja paino petti ja koira tippui. Jomppe ei näyttänyt aristavan vaan jatkettiin matkaa ja loppu menikin hyvin. Kolmas rata: alkuun Jomppe oli tiputtanu kaks rimaa, jotka jäi minulta reakoimatta ja kielto tuli jollekin putkelle, mutta ihan ok rata! Kivat kisat vaikka kylmä oli!

Kotiin kun päästiin niin rupesin Jomppee hieromaan ja venyttelemään niin kuinkas ollakaan pojalla vas. etunen oli ihan eri maata kuin oikee. Ei antanu venyttää eikä kunnolla hieroa! No eiku B-vitamiinia naamariin ja lepoon pariks päiväks ja katotaan sit uudelleen. Nyt tapahtumasta on se kaks päivää ja Jomppe alkaa olla ku oma itsensä, vaikka virtaa ois! On ollu eillen ja tänään aivan totaali lenkkeily tauolla ja näytti tekevän terää! Toivotaan että se ois tässä!

Sitten niihin pentu kuvioihin!

Maikki laitto viestii la iltana että nyt alkaa näyttämään et jotain rupeis tapahtumaan! Yö aikana monesti puhelinta vilkaisin että joko! Vasta su aamuna lähti homma käyntiin eli synnytys! Ekaks synty tri tyttö, merle poika, tri tyttö ja sitten lopuks pitkällisen odottelun jälkeen merle tyttö! Synnytys meni hyvin viimeseen pentuun asti! Viimenen pentu oli ilmeiseti liian kauan synnytys kanavassa ja taistelee edelleen henkensä puolesta=(

No sitten oli päätösten aika! Amoroosan kennelistä minulla oli varattuna soopeli poika ja sit tämä merle poika täältä amorjaden kennelistä! Kumpi ja kampi taisteli kumpi voitti=)) Molemmissa on paljon hyvää, mutta tuo merle on niin minun näköinen! Tein päätöksen ja odotelen kun Alejandro kasvaa ja kehittyy että mikä mies siitä oikein tulee!

Tässäpä muutama kuva (kuvat Marjo Kuivala)

Tässäpä hän sitten on! Mamman hyvässä hoidossa!

Tässä ollaan siskon kanssa! Musta silmä on poika!

Tassut ojossa kohti Lieksaa=)

Tässä olis koko pentue! Toivotaan että merle narttu jaksaa ponnistella muiden mukana!

Nyt se odotus vasta alkaa! Meen kattomaan pentusia jo kolmen viikon kuluttua!

Nyt täytyy keskittyä siihen et saa ton Jompen kuntoon ja pääsee ke ajelemaan kohti Valtimon treenejä=)

Mirva