Aikaa on taas vierähtyny tovi, ku tänne viimeks kirjottelin. Loma oli ja meni(nyt siis vapaa viikko). Maaritin muutto meni hyvin ja selkäkin kesti! Oltiin Hesassa sillo pe-ke. Sukuloitiin ja oltiin vaan. Käytiin myös Tuusulan montulla uimassa. Oli muutes ihana paikka! Ja ilmat suosi!

 Ke-pe oltiin Tampereella tai siis Nokian Eedenissä loikoilemassa. Kylpylässä oli aivan mahtavaa, mut harmi ku kelit oli niin huonot niin ei viititty särkänniemeen mennä=( Sen sijaan käytiin ideaparkissa shoppailemassa. Oli ihan mukavan kokonen kauppakeskus=) Mitään ihmeitä me ei sieltä ostettu paitsi tulevalle ekaluokkalaiselle uusi koulureppu! Ja käytiin syömässä meksikolaisessa. Se on niin mun suosikki ruokaa! Meksikoon vois lähtee uudestaan ihan vaan sen ruuan vuoksi.

Lotta ja Lasse saivat tällaiset hienot drinksut hotellilla.

Jepen loma meni hyvin meijän mukana! Hotellissakin Jeppe on erittäin Helppo matkaaja. Ainut ongelma mikä oli niin to oli koko päivän ukon ilma ja sehän on meijän Jepelle kauheaa. Joten poika poloinen oli ihan paniikissa.

Entäs merle poikien loma!!! Perhe Vepsäläinen oli pitänyt pojista enemmän kuin hyvää huolta! Pojat olivat lenkkeilleet metsissä, uineet, treenanneet syviä lihaksia ym...... ja mikä parasta niin pojat oli myös pesty. Voisin sanoa että täyden palvelun loma! Perjantaina kun kotiin pääsimme kävin vaan auton tyhjentämässä ja eiku poikia hakemaan. Heppu oli niiiiiin ison pojan näkönen että. Pojat olivat onnessaan minut nähtyään. Seuraavaa lomaa odotellessa.....

Merle pojat nukkuivat melkein viikon rankan loman jälkeen!

Kisoissakin ollaan käyty, mut tuloksilla ei oo hurraaminen. 2x10 (rimoja, prkl) ja HYL. Radat oli ihan ok! Aksaa ollaan treenattu jonkin verran ja todella hyvin on treenit mennykin. La ois sitten piirinmestaruus kisat Joensuussa, et niitä kohti siis!!! Hepun kanssa ollaan myös aksattu ja hyvin on menny. Pentunen irtoo hyvin putkeen ja pieniä ohjaus kuvioita voi jo ihan täysin tehdä. Tässäpä pari pätkää....

http://www.youtube.com/watch?v=b2uga5XJR-4

http://www.youtube.com/watch?v=8uV7le-JK3o&NR=1

Ja onhan meillä ollut aihetta juhlaankin! Heppu rakas täytti viime viikolla 5kk. Säkä 35,8 ja paino 6.7. Hienosti poika kasvaa ja mikä parasta niin tasaisesti! Nyt ei tarttee enää huolta kantaa pennun hampaista, kun kaikki maitohampaat ovat tippunut! Nopeaa toimintaa!!! Tässä pari kuvaa pojasta, jotka ei oo mitään huippu otoksia, koska yksin yritin kuvia räpsiä, mutta kyllä niistä selvän saa!!!

Hepulle alotettiin naksuttelemaan maahan menoa, joka ei ookaan ihan helppoa, mutta ei mitään kiirettä!!!

Eille oltiin taas aktiivi koirien järjestämässä näyttely koulutuksessa ja hyvin MÄN! Jomppe alkaa olla koko ajan parempi ja parempi. Liikkuu hyvin ja seisookin kiitettävästi!!! Heppu oli taas huippu. Sitä ei tarttee paljo korjailla, kun se asettuu seisomaan niin se on siinä. Hienoja poikia! Kaks viikkoo enää Jompen koitokseen, huh huh!!!

Näyttely treenien jälkeen otettiin seuraamista ja paikalla oloa( Me ei Jompen kanssa olla montaakaan kertaa seuraamista otettu et paikalla on muita ja paikalla olo oli eka kerta) ja voin olla vaan ylpee tuosta koirasta. Se meni hienosti! Seuraaminen loistavaa ja maassa pysy niin kauan kuin oli tarvis!!! Jaana tuumi Hepusta et sen kans kannattas rueta treenaamaan tokoa, kun sillä on nyt jo tosi hyvä kontakti ja niin sillä kyllä on, mun rakas! Aika näyttää. Keskiviikkona täytyy lähtee kentälle kattomaan jospa se ois sit meijän uus alue valtaus!!! No ei nuolasta ennen ku tipahtaa ja täytyy kattoo miten aika riittää kaikkeen mitä haluis!!!

Tässä vielä muutama kuva melkein menneestä kesästä!

Lotta ulkoiluttaa Sipi hamsteria!

Näyttää siltä että syksy tekee tuloaan, kun ulkona ei oo enää ku +15, kylmääää! Toivotaan et ois vielä muutama lämminkin päivä! Nyt eiku koirat autoon, marjasankot ym. ja nokka kohti metsää! Jos sattuis saamaan vähän mustikoita ja vattuja!!!

Palataan! Mirva