Minun pikku koululainen lähdössä taas omalle työmaalleenheart.
(Lasse 26.4.2012)




Eillen oltiin lenkillä kera Liisan, Nanon(sheltti) ja Yo-Yon(parta), sekä Riitan, Helmin, Iiriksen ja Lyylin,( nää kolme viimestä ovat kääkkiä). Hyvin porukka sieti toisiaan, vaikkakin sheltti pojat Heppu ja Nano(vajaa 2v.) meinasivat välillä katsoa kumpi on kumpi, mutta yhteinen sävel kuitenkin löytyi! Ilma oli mitä mainioin, aurinko paisto ja oli oikeesti lämminsmiley.

Tässäpä sitten kuva minkä Riitta ikuisti meijän pojista=) Kiitos!



Tänä aamuna sitten vein Lassen kouluun, kun vettä tuli ku saavista kaatamalla. Niin se vaan on et kun koiria on talossa niin niille on aivan sama minkälainen keli on ulkona, mut ulos on vaan päästävä ja eiku renun nokka kohti metsää! Käytiin Saunakankaan tietä rämpimässä, jossa oli reilu pohkeeseen asti lunta. Välillä poikettiin metsän puolelle, jossa oli taas paikkapaikoin aivan lumetonta. Heppu sai taas kunnon hepuleita ja juoksutti Jomppea. Ihana Heppu! Tulipahan pojille oikein kunnon lenkki! Sit ei ku kotiin uunin lämmitykseen!

Meijän neiti 10v. on jo jonkin aikaa pyydellyt et hänen täytyy saada oma koira (ei riitä vaikka talossa on kolme). Rotu ehdotuksia on ollut pk collie, bortsu, kelpi, rotikka ym.(sheltti se ei saa olla) niitä on ollut paljon. Sitten se tässä yhtenä päivänä taas tuli et äiti oisko kleipitz tai pomerian hyvä rotu! No mä vaan tuumin et ehkä sinua ja vähä minuakin ajatellen tämänhetkisistä vaihtoehdoista yks parhaista.
Sit ruettiin lukemaan roduista vähän enemmän ja kyllä se siltä näyttää et pommi ois ihan hyvä vaihtoehto, mutta toteutus on vasta 1,5v-3v. säteellä! Sen verran olen asiaa vieny eteenpäin et oon yhelle kasvattajalle jo asiasta maininnutlaugh. Aika näyttää miten neiti innostuu vai lopahtaako koko koira kuume. Pommi ois mielenkiintoinen rotu ja jos Lotan mielenkiinto koiran otettua lopahtaa niin äiti voi astua puikkoihin, HEH HEH! Tosiaan aika näyttää. Mielestäni koira ja koiraharrastus on murrosikäiselle aivan huippu juttu!  Minullahan on ollut soopeli sheltti ekaluokasta asti ja voihan se olla kun Jepestä aika jättää et taloon ois otettava taas soopeli poika!!! Mut yhtään koiraa ei tule enää Jepen aikaan, kun se ei perusta noista pennuista pätkääkään! Antaa vanhan herran nauttia eläke päivistään!

Tämmösiä ajatuksia=)

Uunin lämmöstä nauttien Mirva