No heissan!

Taas on muutama päivä vierähtäny kirjoittelusta ja kaikkea mukavaa ja vähemmän mukavaa on kerenny tapahtua.

Valtimolla oltiin treenailemassa 12.2. Olipa taas kerran niiiiiin antoisat treenit et oksat pois. Aiheena oli poispäinkääntö! Voin vain sanoa ettei tämä blondi meinannu sitä älytä ei sit millään ja sit kun sen natsas niin saletisti natsas! Ottipa niin koville et treenin lopulla kun saatiin se nappi suoritus tehtyä niin jollakin aukes kyynel kanavat....

Tässäpä muutama kuva niistä kinkereistä! Kuvat L.Vepsäläinen

Onnen tunteet=) sanotaanko että se oli työvoitto=)!

Pakkasta on tosiaan piisannu enempi, ku tarpeeks. Ei paljon huvita nokkaasa ulos laittaa jos ei oo pakko! Eikä sää tiedotuksen mukaan ole lauhempaa ilmaa tiedossakaan ainakaan viikkoon.

Huomenna tämä perhe lähtee kohti Helsinkiä, kun porukka on suht terve. Jomppe vaan jää Lieksaan. Jomppe menee viihdyttämään sheltti Nanoa ja partacollie Yo-Yoa! Saas nähä miten menee! Hyvässä hoidossa on poika! Jeppe lähtee meijän mukaan haistelemaan etelä-suomen tuulia ja tuiverruksia!

Penturintamalle kuuluu hyvää! Toinen pentue syntyi eillen 2xuros ja 1xnarttu ja toinen narttu menee huomenna rtg, mutta massusta oli tänään jo liikkeet tuntunu. Jotain sieltäkin on tulossa, mutta mitä niin sen aika näyttää. Kyllä vaan jännäks menee! Mullaki on jo piiiitkään ollu kauheet poltot;-()

Nyt alkaa tuntumaan siltä että nukkumatti kolkuttelee! Ja eiku sänkyyn!

Ai niin, tänään laitoin tän vuon ekan kisa ilmon menemään!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!