Kisoissa taas käytiin........

No tuli taas käytyä kisoissa! Menestys ei ollut mikään hatun noston arvoinen :(

A-kisa oli agirata. Rataantutustumisen aikana radasta jäi hieman vaikea fiilis! Sit ajattelin et jospa se sitten koiran kanssa mennessä ei tuntuisi niin pahalta, mutta kissan viikset. Renkaalle kielto (missä käsky?) ja puomin kontakti (missä käsky?)! Puomin alastulokontakti virhe oli niin törkeä niin otin puomin uudestaan ja siitä seuraa HYL! Silja ystävällisesti kuvasi tämän radan ja kotona katsoin ja totesinpahan et jaa ei koira ottanut kontaktia, mutta enpä minä sitä käskyttänytkään! Voisikohan syy olla siinä? Kyllä sitä pitää olla uuno! Taas todettakoon et tyhmästä päästä kärsii koko kroppa. "Puolustukseksi" olin ollut n. 1vrk vesiripulissa niin aivot oli narikassa (siellä ne kyllä tuntuu viihtyvän vaikka ei olis ripuliakaan).

Eipä B-kisakaan (hyppis) ollut sen valoisampi! Rima tippu (syystä että? ken tietää?), kielto renkaalle (ohjaaja ei osaa käskyttää!) ja kielto hypylle. Sen jälkeen kun se kielto hypylle tuli niin laitoin vauhtia töppösiin ja juoksin kohti maalia ja totesin et eiköhän tämä tällepäivälle riitä! Tulipahan taas kokomusta!

Totesin kisoissa myös että muutama vuosi on tullut koirien kanssa kisattua, mutta nyt oli ensimmäinen kerta, kun omasta "tahdosta" otin kaksi hyllyä! Onpahan sekin taito hyvä osata! HEH HEH!

Pitää olla tyytyväinen seuratoverien puolesta! Silja ja Lotta siirty kakkosiin upealla 0-voitolla ja samassa kisassa Ismo ja Velmu tuli toiseksi. Pirjo ja Lennu teki kaksi avain ylivoimaista voitto nollaa! Hienoa!

Tästäpä on sitten hyvä taas jatkaa viikon päästä Joensuussa! Tai hyvä ja hyvä! Riippuu miltä kantilta katsoo!