Otsikko kertookin jo aika paljon!!!

Oltiin la 5.6. kisaamassa Kajaanissa. Siellä oli myös Jompen sisko Cherry sekä Sari. Kiva olikin nähdä pitkästä aikaa. Radan profiili oli todella looginen  ja minusta muutenkin aika iisi, mutta kiva. Ekalta radalta virheitä ei meille tullut ja aikakin oli vähän yli 10s alle ihanne ajan. Kaksi kaarrosta mitkä ois voinu tarkemmalla ohjauksella saada pois. Se rata voitettiin ja Cherrylle ja Sarillekin tuli nolla.

Toisen radan profiili oli suurinpiirtein samaa luokkaa, ehkä vähä kimuranttisempi, mutta sekin todella juostavissa ja kiva rata. Siinä meille tuli myös nolla. Siellä tuli muutama yli iso kaarros, mutta hyvin alle ihanne ajan päästiin ja sijoitus 2. Cherry ja Sari teki myös toiselta radalta 0 ja saivat menolipun sm-kisoihin! Onnea heille vielä kerran!!!

Pitää olla todella tyytyväinen päivän antiin. Meille elämämme ensimmäiset tublat. Se tuntuu hyvältä!

Sitten sunnuntaihin. Aamulla lähdin mol. koirien kanssa lenkille nollaamaan edellisen päivän huippuja tuloksia, mutta turhaan. Eihän sitä vaan osaa nollata ajtuksiaan vaikka kuinka yrittäs miettii kaikkee muuta. Yritin sempata itteeni et kävi tänään kisoissa miten tahansa niin meidän tavoitteet on vasta 2011 SM-kisat ja MM-karsinnat.

Reissuun lähdin yksin tai siis Jompen kanssa ja suunta oli Joensuun kisat. Lähdin jo hyvissä ajoin että nään seuratoveri Clarissa ja Monaten 2-luokan radan(nousivat ekalla radalla 2-luokkaa, tää ois niin ylpee) ja se meni hyvin, vaikka pieni ohjaus virhe tuotti heille siitä hyllyn.

Sitten meidän ekaan rataan. Rata oli aivan mahtava profiililtaan. Jos koira ois ollu kuulolla ja kartturin ajatukset valoisat niin........ No siis siihen rataan mennäksemme. Jomppe karkas tosi törkeesti lähöstä ja mulla meni sitten pasmat sekaisin, vaikkakin sain aika hyvin koiran mukaan, mutta sitten rupes rima tippumaan ja A:n kontakti ei ollu kummonen niin otin koiran kainaloon ja lähin pois radalta.

Toinen rata: Jomppe pysy paremmin lähössä, mutta ei hyvin. Eka rima tippu ja ohjaajalla v käyrä nousi. Ohjaus herpaantu ja A:n alastulo kontakti ei taaskaan ollu mikään huippu ja eiku koira kainaloon ja matka kohti Lieksaa voi alkaa.

Olipahan viikonloppu. Tunteet meni laidasta laitaan. Koira toimi la täydellisesti ja su oli ku vanhoina huonoina aikoina. Mutta eteenpäin on elävän mieli ja vanhoja ei jäädä märehtimään. Sm- kisat odottavat meitä vuoden päästä jos hengissä ollaan. Kuitenkin mieli halajaa jo isojen kisojen pariin niin päätin laittaa ilmon menemään pe 18.6 tikkurilassa pidettävään iltakisaan. Katotaan mihin me siellä kyetään.

Hieno viikonloppu oli meidän seuraakin ajatellen. Meille ja Pirjolle & Lennulle  tubla nollat,  Clarissa ja Monate 2-luokkaan ja Tarja & Huru 5/2. Aikasta hyvin kun näinkin pienestä seurasta on kuiteskin kyse.

Nyt  vaan treenataan kaks viikkoo ihan täpöllä ja katotaan miten meidän käy ;) Jännääääää.......

Mirva ja "aussin pentu" Jomppe