Heips!

Pakkasin eillen päivällä autoon Jompen ja Hepun ja eiku nokka kohti ässähässäköitä! Matka meni yllättävän nopeasti, vaikka väsytti jo mennessä paljon. Kisat oli ACE:n hallissa, jossa on tekonurmi kumirouheella höystetty. Hepun kanssa mentiin suorittamaan ilmottautuminen(vähä jänskätti miten poju reagoi musiikin ja koirien haukunnan "höystämään" hallin) ja jätkähän oli heti ku kotonaan. Reipas ja iloinen pentu. Moni kävikin Heppua paijaamassa ja kehumassa sen luonnetta, liikkeitä ja muutenkin kroppaa! Eli sai olla taas ylpeä pikku miehestä! Hepu tapasi ekan kerran Marian trikki sheltin Qurun. Heppu ei ihan välttämättä rakastunu heti ensisilmäyksellä vaan kaveri näytti hampaitaan! Mikähän peto tosta tulee. Mutta taas Marian vanhempi koira Elmo oli taas huomattavasti mukavampi vaihtoehto ja sille ei tarvinnu harvahampaita esitellä!

No sitten itse kisoihin! Kaikki radat oli aivan ihania ja erittäin suoritettavia, mutta........ No ekalta radalta tuli 0/5, tokalta tippu sairaasti rimoja ja kielto tulos 20, kolmas rata oli 0/2 ja neljän hyl! Valitettavasti se tubla jäi taas odottamaan itseään=( Kyllä se vielä joskus natsaa! Ihan tyytyväinen olen ratoinen, vaikkakin oisivat sujuvampia voineet olla, mutta tähän rata treeniin nähden niin pitää olla tyytyväinen.

No sitten vielä viime metreillä Heppu löysi itselleen naisen, Elsi Pullin vajaa 8kk mudi neiti, joka ilmeisesti on aloittelemassa ensimmäisiä juoksuja! Sillä neidillä ja Hepulla meni aivan loistavsti leikit yksiin. Olivat aivan loistaa tiimi! Heppu honasi keskes leikin että hitto vie tää taitaakin olla jotain muuta kuin minä itse ja eiku takapää tutkimaan. Voi minun pieni mies, kun meni aivan sekaisin, kun loppujen lopuks ei tienny enäää että kumpi pää on se oikee. Aivan uskomattoman viriili tapaus! Saas nähä mitä meille tulevaisuus tuo tullessaan!

Kotimatka sujuikin rattoisasti puhelimessa.

Eillen aamulla Hepulta irtos lanka ja liimaukset oik. korvasta joten tänään piti lähtee maitoliima kauppaan ja koittaa ite sorhata korvat liimaan. Kieltämättä ihan hyvin se onnistuikin, vaikka Heppu oli aika sättärä tuulella. Toivotaan että nyt pysyisn jonkin aikaa!

Äsken näpyttelin kolmet kisailmot! Varkaus, Kuopio ja Lieksa eli 9-starttia. Kiva kun nyt on kisoja tässä suht lähellä ja paljon! Saa vähä ns. kisakokemusta, jata mulla ei oo vielä kertynykään tän 11v. aikana. Talven jälkeen sitä on kuitenki vähä kankee, mutta kyllä se tästä!

Nyt täytyy lähtee koisaamaan että jaksaa huomenna pitää vapaata ja illalla agi treenejä! Pääsee Heppuki testaamaan taas putkea.

Öitä Mirva