Joo, tosiaan hiljaiseloa vietellään! Minulla on tää viikko vapaata joten lenkkeilty on hullun lailla ja jotain pientä agi juttua on tehty tossa omassa pihassa, mut siinäpä se sit on!

Täytyy ladata akkuja tulevaan viikonloppuun! Siis la ois taas agi kisat tiedossa. Tarjan ja Röllin kanssa laitetaan nokka kohta Kajaania! Medi2 luokkaan on ollu todella kova tunku, ku koiria on hurjat 5kpl. Jos nolla tulee niin periaatteessa pitäs sijoittua kolmen parhaan joukkoon. Tietty oishan se nolla aika kiva saavutus, mut hakemaan lähetään "hyvää" suoritusta! Tarkoitan lähinnä sitä et koiralla ois korvat "päässä" ja ite älyäis ohjata eikä sählätä, mut siinäpä se temppu seisoo ja häntäänsä heiluttaa! Katotaan mitä la tuo tullessaan!

Kävin tossa eläinkaupassa shoppailemassa ja mukaan läksi vinkuva kenkä. Kyllä on kenkä saanu kyytiä, ku kotiin päästiin! Molemmat (Jeppe ja Jomppe) ihan kaistapäisenä juoksevat ympäri taloa ja kenkä vinkuu. Välillä meinaa tulla erimielisyyttä et kumman suussa kenkä saa olla. Kyllä on ihana kattoo et toi meijän kohta 9v. koiruuskin jaksaa vielä leikkiä. Varmaan sekin aika koittaa ettei leikit enää nappaa.

Tällaista tälläkertaa!

Se on moro!