Voi hyvä päivä, mutta tulipahan käytyy taas kisailemasa. Eka rata oli suht hyvä. Pienen pientä säätöä koko ajan oli ilmassa ja en meinannu koiran perässä pysyä. No sit yhessä kohassa, kun en vaan kerenny siihen valssia vääntämään ja koitin jotain epätoivoista siihen väkertää (jota Jomppe ei todellakaan ymmärtänyt) niin Jomppe päätti parhaaks hypätä pituuden (johon ei pitänyt mennä) sivusta!!! Kontaktit oli mitä oli ja A otettiinkin sitten harjoituksen kannalta uudestaan! Eli hyllytettiin eka rata=))))

Toinen rata se vasta kauhea olikin. Olin koko ajan myöhässä, eli minun käskyt ja jalat oli niin myöhässä. Välillä koirakin hävis, mutta se kävikin suorittamassa hypyn, joka kuuluikin siinnä kohtaa hypätä  ja vielä oikein=) Tää räpellys/pohja noteeraus rata tuotti meille 0-tuloksen! Tässä lajissa ei jaeta tyylipisteitä, mutta aikaa noihin minun sössimisiin meni vähän liikaa.

No mutta..... kyllä se tästä. Jos jotain positiivista voi hakea niin yhtään rimaa ei tullut alas!

Ens la eli 22.10 olis kisat sit Kajaanissa. Saas nähä miten hyvin minä siellä osaan sit tyriä=) Että näin tällä kertaa!!!

Mirva