Aikaa on taas hurahtanut viime kirjoittelusta. Jomppe on saanut uuden kesäkampauksen 10h uurastuksen jälkeen. Vieläkään Jomppe ei ole sen näköinen mitä haluaisin sen olevan. Jospas tässä vielä innostuis ja jatkais projektia=)

Kisoissa ollaan käyty ja ihan hyvin pärjätty. Varkaudessa 2.5. Saatiin elämämme ensimmäinen kolmos luokan agility nolla, kera voiton. Se tuntui todella hyvältä. 22.5 meillä oli koti kisat, eli kisattiin Lieksassa. Niistä kisoista saatiin sit toinen agility nolla ja sekin oli voitto. Viimesimmät kisat oli maaningalla, josta napattiin sitten 0/2 hyppyradalta. On ollut aivan huikee toukokuu kisojen suhteen! Paitsi jos muistellaan Kirkkonummen kisoja niin ne ei ihan putkeen menny. Ekalla radalla Jomppe teki lentokeinun ja sittempä lähettiin kentältä pois, eli tulos HYL  ja toinen rata oli sit ohjaajan moka. En saanut Jomppee käännettyy yhelle hypylle vaan hypyn sijasta mentiin putkeen ja siitäkin radasta tulos HYL.  Jomppe on ollu nyt tosi kuulolla ja siitä oon enempi kun onnellinen. Ilo on tehdä ton koirimuksen kanssa töitä, kun vaan tietty ite osais paremmin. Oppia ikä kaikki.

Tuleva viikko on todella agility painoitteinen. Alkaen jo tänään agi treeneillä, huomenna treenit, to treenit Kuopiossa ja viikonloppuna kisataan Kajaanissa ja Joensuussa. SM-nolla tilanne meillä on hyvä, mutta ei riittävä. 3 nollaa puuttuu ja 4starttia vielä jäljellä. Ei me ollakaan vielä ihan sm tasoa, mut ens vuonna tää pari on iskussa=))))) Sen kun näkis. Toivotaan ainakin. Sm-kisoihin lähdetään kuitenkin turistiksi, kun lapsen likka on hommattu jo vuosi sitten, karvallisille ja karvattomille lapsille!

Jeppekin porskuttaa ihan entistä rataa. Karvaa vanhapoika on saanu enemmän mitä ikinä. Voi olla et syynä on n.1/2v. sitten vaihdettu ruoka lohiruokaan. Agikentällä Jeppe pääsi käymään tällä viikolla ja vaikka intoa olis tehdä, mutta fysiikka ei oo enää, ku nuorella pojalla. 8-10km:n juoksulenkit menee toiselle kädellä ja niistä ei kipeydy. Eläkepäivät senkun jatkuvat!

Nyt täytys rueta jotain pöperöö kehittelemään perheelle et pääsis illaks taas harrastuksen pariin!

Moikkis!!! Mirva