Nyt on taas yhtä kokemusta rikkaampi!

Lähdin Lieksasta yksin tai siis Jompen kanssa kohti Joensuuta vaille seitsemän. Tunnelma oli mitä erinomaisin (paitsi takaraivossa se v...... mikä tuli sieltä Maaningan kisoista).  Lieksassa ilma oli todella kaunis, mutta mitä lähemmäksi Joensuuta pääsi niin sitä huonommaksi keli muuttu. Paikan päällä ripsi vettä, mut se ei haitannut!

A-kisan rata vaikutti tosi kivalta. Aloitus oli hyppy, A ja kääntö n.90 astetta oikealle. Jomppe meni A:n jälkeen suoraan hypylle mikä oli samassa linjassa A:n kanssa et tulos oli HYL. Kuinka ollakaan!

B-kisan rata oli todella ihana. Radan puolenvälin tuntumassa oli puomi. Jomppe teki puomin kontaktin ihan ok, mutta lähti siitä ennen käskyä, joten minä jäin jälkeen. Puomin jälkeen hyppy meni ok, mutta sen jälkeen oli toinen hyppy ja Jomppe kerkesi tehdä pyörähdyksen ja siitä tuli sitten harmittava kielto! Tulokseksi tuli 5 ja kun kukaan ei tehnyt nollaa niin siitä tuli sitten voitto. On se niin pirun pienestä kiinni!

C-kisa meni niin päin honkia et siitä ei paljo oo sanomista! Liian aikaisia tänne käskyjä et koira ei kerkee suorittaa hyppyä, rimoja tippu ja tais pari hyllyyki tulla! No mut oppia ikä kaikki!

Todettakoon että se viimeinen nolla teettää todellakin töitä! Nyt tulee pienehkö kisatauko ja nyt treenataan. Paitsi onhan meillä seuranmestaruus kisat nyt tulevana lauantaina. Meinasin myös viritellä ton vanhuksenkin eli Jepen taas kisaamaan, mut katsotaan.

Palaillaan astialle!