Viikonloppu oli ja meni ja hyvin menikin! Viikonloppuna oli siis ne kauan odotetut poppoon(meijän seuran) viralliset agi-kisat. Startteja oli ihan mukavasti meijän kisoja ajatellen. Kisa päivä meni järjestelyjen osalta hyvin, vaikka matkan varrella meinas muutama harmaa hius tehdä pesää, mutta sehän kuuluu asiaan.  Kisat meni mun ja Jompen kohdalta ihan niinku viime aikona on menny, eli ekalta 0/1 ja sit kaks hyllyy! Se pää, se pää! Pieni pyöreä pää ei vaan nollaannu nollan jälkeen ja sit tulee tehtyy aivan tyhmiä mokia! Tätähän tämä agility urheilu on.

Sit eillen illalla Sari soitteli ja laitto taas asioihin vauhtii(topakka täti), sillä seurauksella et näyttää siltä, et me Jompen kanssa kisattas shelttien sm-joukkueessa;) Hui sanon minä!!! Vatsan väänteitä tiedossa.

Heppu täytti eillen ruhtinaalliset 12vk. Puntariin kaveri joutukin sitten heti aamusta ja painoa on kertynyt 4.5kg ja säkä on 28cm. Ihan kivan kokoinen kaveri.

Eillen käytiin Lotan, Lotan kaverin Emilian ja koirien kanssa pitkoksilla Reposuolla ja makkaran paistossa ja kivaa oli vaikka tuuli oli aika kova, mutta se ei meitä haitannut. Tässäpä muutama kuva siltä reissulta:

Rouva on aina yhtä hehkee!!!

Tänään alotettiin Hepun kanssa ns. arkitottelevaisuus kurssi. Heppu oli hieman ihmeisseen vähän isommista ja erittäin innokkaista pennuista, mutta kyllä se pikkuhiljaa rupesi kavereille lämpiämään. Heppuhan oli muuten aivan loistava kaveri! Se on niin minun koira että tekee mitä siltä pyydän ja vähän enemmänkin. Kurssilla oli myös näyttely pöytä jossa saatiin treenata näyttely seisomista, joka sujukin aivan mallikkaasti ja mikä parasta, siinä pöydällä ns. tuomarina oli mies, joka "kopeloi" Hepun läpi kotaisin. Yleensä kun kaikki on naisia niin saipahan Heppu heti alusta tutustua mies puolisen käsittelyyn, et kiitosta vaan Ismo! Niin oli reissu Hepun mielestä rankka et uni on iltamassa maistunu paremmin ku hyvin!

Huomenna ois taas agi treenien vuoro! Jospa sitä huomenna sais kuvattuu, ku Heppu tekee alastuloja. Viikonloppuna ois sit vuorossa agi-kisat Kajaanissa! Siellä näänkin sit pitkästä aikaa Sarin ja Cherryn!

Palaillaan taas kunhan jotain kirjoittamista tulee! Ai niin ja mä oon LOMALLA ja töihin pitäs mennä juhannuksen jälkeen.  Ilmatkin suosii...... Moro!

Mirva