Tässäpä muutama kuva perjantain agi treenistä. Kiitos kuuluu taas Liisalle et jaksoit meitä filmata!

Keskittyminen on 100%:sta, ohjaajan ilmeestä päätellen!

Lauantaina oltiin Hepun kanssa mätsärissä! Heppu esiinty tosi hienosti ollen pentujen pun 1 ja lisäksi BIS 2!!! Tässäpä muutama kuva, kiitos taas Liisalle!

Heppu .

Tänään päästiin sitten "maistelemaan" Oinosen Elinan agitreenejä (iso kiitos)! Aiheena oli takaaleikkaus ja poispäin kääntö! Jomppe oli upee koira! Kun vaan kartturin ajoitus osuu oikeaan niin koirahan paahtaa menemään! Pienikin ohjaajan väärä aikainen ohjaus tai liike niin peli on menetty=) Mut on se vaan hieno koira!

Hepun kanssa tehtiin ekaks irtoaminen putkeen joka meni hyvin. Sitten otettiin hypyn takaa irtoaminen ja Heppu ei oikein sitä honannut. Kävin Hepulle näyttämässä putken suuta ja sit mentiin, voi pojat ku Heppu meni ja vauhdilla! Sit otettiin pieni pätkä. Takaakierto hypylle, toiselle hypylle takaaleikkaus ja kolmannen hypyn luokse vietiin lelu, jota käytiin kattomassa Hepun kanssa! Takaakierto meni mallikkaasti, takaaleikkaus kuin oppikirjasta ja vauhdilla lelun luokse. Voi elämäni eläimet. Kartturi oli yhtä hymyä! Sitten testettiin Hepun hyppyä! Nostin riman 40cm:n ja Elina oli koiran kanssa toisella puolella ja minä menin hypyn toiselle puolelle vastaanottamaan. No koira sai käskyn ja teki mitä siinä tilanteesta täytyykin, eli hyppäs hypyn ja tuli palkan luo!  Nyt ainakin on testattu et Heppu osaa myös hypätä. Hypyt jätetään vielä joksikin aikaa hautumaan, koska Heppu on vasta pentunen enkä halua vielä hyppyyttää! Kepit ois tarkotus jossakin vaiheessa aloittaa, kunhan saadaan keppeihin verkot viritettyä niin sit päästää tosi toimiin!

Aivan huikee loppuviikko ollu koira urheilun puolella. Ens viikko tehdäänkin ahkerasti töitä, joten koiratkin saa ansaitut levot!

Nyt ettimään nukkumattii.......

Mirva ja Merle pojat