Eillen oltiin siis ihka ensimmäisissä piirinmestaruus kisoissa Jompen kanssa! Eka rata oli agirata, joka näytti jo ennen rataantutustumista aika haastavalta. Ja sitähän se olikin tai oikeestaan vaan alku. Rata alko: kolme hyppyä suoralla linjalla kohti puomia, jonne ei tietenkään menty vaan puomin alla oli suora putki jonne piti mennä. Suoran putken jälkeen oli suoraan koiran nenän edessä hyppy jota ei suinkaan menty suoraan vaan takaa ja sen oik. puolella hyppy joka oli kans takaa sit puomille. Me päästiin alku hyvin, vaikkakin Jomppe koko ajan takapuoltaan hivutti lähdössä ylös, mutta pienien karjumisien jälkeen pysy kuitenkin ekan hypyn takana niin kauan että pääsin menemään vastaan ottamaan sinne minne halusin! Hypyt meni hyvin, putkeen päästiin ja takaakierto meni, mutta ei sievästi. Sitten kun oli toisen takaakierron vuorron niin kuinkas ollakaan kun koiraa ois pitäny käskyttää niin ohjaaja seisoo ku tikku p.....sa ja turpa kiinni niin ei kai siinä voi muuta ku koiran näkökulmasta katsottuna hypätä hypyn väärin päin! Loppu rata meniki minun mielestä ihan hyvin. Kontaktit oli hyvät, jos jotain hyvää pitää hakea!!!

Toinen rata oli hypäri, joka sekin oli profiililtaan aika haastava. Rata alko et toinen hyppy ja kolmas hyppy oli takaa kiertoja ja kolmannen hypyn jälkeen ois pitänyt tehdä vastaanotto valssi, mutta ku Tolvasen rouva taas seisoi jalat kiinni maassa toisen ja kolmannen hypyn välissä niin koira hyppäsi kolmannen hypyn ok ja sen jälkeen pyyhälsi putkeen, jonne ei todella vielä ois pitäny mennä. Loppu rata tais mennäkin ihan ok!

Nyt sitten vaan ihmettelen et mikä on etten saa jalkojani liikkeelle ja tee sitä mitä olin suunnitellu! Jospa otankin seuraaviin kisoihin tavoitteeksi et liikuun enkä jää paikoilleen polkemaan;-)

Seurakavereiden puolesta olen enemmän kuin onnellinen! Tarja ja Huru 5/1 ja 0/1, Pirjo ja Vallu 0/2 ja Pirjo ja Lennu 0/1 ja AVA! Onnea heille vielä oikein kovasti!

Se ei auta ku lähtee tänään kentälle tekemään eilliset radat niin kuin ne ois oikeesti pitäny tehdä. Saas nähä onnistutaanko=) Yritystä ja vauhtia ei ainakaan puutu sen lupaan!

Palataan Mirva ja Jomppe