Viikonloppuna oltiin taasen kisailemassa ja nyt vuorossa oli Kajaani! Kajaanin kisat olivat maneesissa. Oli muutes todella hyvä pohja juosta! Tuloksilla ei oo hurraaminen HYL ja 10! Radoilla oli tosi hyviä pätkiä, mutta paketti ei ollu ihan kasassa=) Ja mikä parasta hauskaa meillä kuitenkin oli!

Kotimatka oli varsin mielnkiintoinen, kun Kajaani Nurmes välin satoin lunta koko ajan! Talvi tulee ei voi mitään!!!

Su kävin Jompen kanssa treenaamassa merkkiä! Jomppe oli aivan mahtava. Nyt alkaa se homma sujua=) Sit tehtiin 6:n esteen pätkä jossa oli niisto! Niisto ei ole ollut Jompen juttu, kun poika ei käänny kovinkaan mallikkaasti, mutta nyt ei ilmeisesti ollu lääkitys kohallaan ja niisto meni aivan loistavasti. Poika oli ihan makkaralla=) Ihana!

Heppu heinähatun kanssa käytiin eillen ihan kahestaan treenaamassa hallilla. Ekaks otettiin puomin alastuloa ja se onnistuu Hepulla jo aivan mallikkaasti! Sit tehtiin kaksi pientä pätkää: 1. hyppy, putki, niisto hypylle ja putki. Se meni aivan loistavasti. Heppu irtoaa putkeen jo tosi kaukaa ja niisto toimii Hepulla tosi hyvin. 2. hyppy, takaaleikkaus putkelle, päällejuoksu hypylle ja putki. Putkelle takaaleikkaus ei tuota enää ongelmia, päällejuoksu vaatii vielä harjoitusta, kun Heppu lähtee vielä helposti kropan mukaan ja kiertää koko hypyn, vaikka tiputtaisin lelun hypylle. Saman tein makupalaa apuna käyttäen ja homma toimi paljon paremmin! Heppu on enemmän makupalan kuin lelun perään ja tässä makupala toimi paremmin, mutta yritän päästä makupalasta pois tässä ohjauksessa ja tilalle saada sen lelun!

Tällä viikolla on taas bileet=) Heppu täyttää jo 8kk!!! Miten tää aika voikin mennä näin kauheen nopeesti!

Nyt täytyy rueta laittamaan tavaroita kasaan ja suunta kohti hallia. Ekaks treenien veto ja sit Hepun treenit.

Tässä vielä muutama kuva meijän metsälenkistä

Se on moro! Mirva