Viikko on taas vierähtynyt viime kirjoittelusta. Aika menee niin vauhdilla ettei mukana meinaa pysyä.

Heppu vaan kasvaa ja kehittyy. Tänään tulee Hepulle ikää 11vk. Paino 4.3kg, säkä 27cm.

Hepun kanssa ollaan tehty kontaktin alastuloa vanerilevyn avulla. Vanerilevy laitettu terassille, jotta tulee pieni lasku. Palkkana olen pitänyt ruokakuppia jossa makupaloja. Nostan hepun vaneripalalle, josta se ite kipittää niin että etujalat maassa ja takajalat vanerilla. Sitten se syö makupalat ja lähtee käskystä ja pallon heitosta siitä pois. Tosi ihana poika. Heppu tekee kaikkea tosi mielellään, mutta ei millään apinan raivolla mihin oon edellisten kanssa tottunu(en tiiä onko se hyvä vai huono). Sit ollaan tehty muutamia kertoja takaakiertoa, ja sylikäännöstä. Jotka sujuukin jo aika hyvin. Sylikäännöstä tehdään ns.kuivana ilman esteitä! Naksu ollaa sisään ajettu ja nyt on vuorossa kosketus alusta. En muistanutkaan miten ihana on opettaa kaikki jutut taas ihan alusta.

Punkit on nyt meillä tämän kevään todellinen riesa. Koirille on laitettu luonnontuote tippoja jo pariin otteeseen, mutta niistä ei ole apua. Täytyy varmaan käydä tujummat aineet apteekista ostamassa.

Eillen aamulla herätys 6.10 ja merlepojat kyytiin ja nokka kohti Varkauden kisoja. Heppu oli taas oma ihana itsensä. Valloittava ja syötävän suloinen. Varkaudessa oli tuomarina Elina hannikainen. Eka rata oli ihan ok. kontaktit ei mitenkään kehuttavat, mutta... tulos oli 0/1 ja seuraavat radat hyllytettiin=(( Ekan radan nolla voitto toi myös tullessaan AVA(varjo)-tittelin. Jiihaa! Nyt täytyy sit rueta näyttelyitä kattelemaan.

Tänä aamuna oli herätys 5.10 ja nokka kohti Kuopioo ja taas merle pojat kyytiin ja eiku menoks. Tuomarina kisoissa oli Anne Huittinen. Eka rata oli mikä oli. Kartturi seisoi, ku mummo lumessa jalat jähmeenä ja koira kerkes tekemään vaikka mitä. Toka rata ei sekään ollu mikään sievä ja olinki varma ettei aika riitä, mutta... aika riittikin ja se olikin kisan ainoa 0, eli tulos oli 0/1. Viimenen rata menikin ihan samalla kaavalla kuin eka!

Nyt on näitä nollia tullu tahkottuu ihan kiitettävästi ja katotaan mihin asti se riittää. Nyt on jatkossa saatava jalosta enemmän irti ja luotettava koiraan että pääsee paikasta a paikkaan b hieman livakammin. Tyytyväinen kaikesta huolimatta olen.

Ens viikonloppuna on omat kisat ja sitten kajaani=)

Tässä vielä pari kuvatusta!

Nyt täytyy lähtee jännäämään Suomen jääkiekko peliä, HUI!

Palataan....