Otsikko kertoo jo aika paljon!

Sunnutaina oltiin taasen Valtimolla treenailemassa ja nyt aiheena keppikulmat! Mikä ei ookaan se meijän helpoin juttu! Sanosinko et hieman harjoituksen puutetta! Kaikesta huolimatta treenit meni tosi hyvin, vaikkakin paljon uutta opeteltavaa tuli ja nyt otan itseäni niskasta kiinni et me myös opitaan ja opetellaan! Sunnuntaina ku kotiin tulin niin virittelin neljä suksisauvaa (Agikepit lumihangessa) tohon pihaan ja hyvin sai tehtyy keppitreeniä!!! Tarttee vielä muutamia toistoja. Jospa tänään kerkeis muutaman toiston ottamaan!

Jompen kanssa ollaan myös naksuteltu nopeampaa maahan menoa lähelle ja kauas! Oon aika tyytyväinen! Naksulla ollaan myös katsekontaktia otettu ja sekin toimii loistavasti ja nyt ruetaan aikaa lisäämään johonkin 20-30 sekuntiin! Tähän asti on ollu 10sekuntia, joka sekin tuntuu pitkältä ajalta! Hieroja sano et Jomppe ei oikein ymmärrä että sillä on myös takapää, joten takapäätä ollaan sitten vahvistettu! Jomppe nostaa tassut pyöreän "pallin" päälle ja kipittää pallia ympäri. Etujalat pysyy koko ajan pallin päällä. Sekin on sujunut aivan mallikkaasti! Ajattelin vielä sitä "Kurre" asentoa rueta testaamaan! Jomppe on niin intona tohon naksuun että on nautinto sen kanssa tehä kaikkee naksua apuna käyttäen! Nyt onkin hyvä opetella ite kaikkee uutta Jompen kanssa niin on sit helpompaa rueta pennulle opettamaan, kun itelle on naksun käyttö menny ohtaluuhun Jos on!

Sitten kotioloihin! Eillisen olin sairaslomalla migreenin vuoksi! Nyt oon vapaalla Lotan vuoksi, koska se on mahataudissa! Oli todella rankka yö, ku tyttö alotti illalla oksentamaan 21.30 ja tänään aamulla puol kasin pintaan oksensi viimesen kerran! Eipä tullu paljoo nukuttuu. Onneks eillen päivällä nukuin vähä varastoon! Lasseki sano aamulla että vähä mahaa kipristää niin hänkin sai jäädä pois eskarista! Liekö ollu myötätuntoa vai sisarus kateutta kun toisen ei tarttee kouluun lähtee Katotaan tuleeko Lasseenkin! Mie en taho, mutta eihän sitä minulta kysytä!!!

Sitten siihen tämän hetken lemppari aiheeseen!

Pentunen sen kun vaan kasvaa, kehittyy ja komistuu! Painoa oli pojalla 2vk:n iässä vähän yli 700g! Lotta keksi jossakin vaiheessa että pennun nimeksi tulee Junnu ja se kuulosti ihan hyvältä silloin! Kun näin tämän pennun niin yritin käännyttää Lottaa et vaihetaan nimi, koska pentu ei näytä ollenkaan Junnulta! Lotta ei suostunu, vaikka kuinka monta nimi ehdotusta oli tarjolla=(((  Enkä viittiny rueta "kovistelemaan", kun olin jo luvannut et Lotta saa päättää nimen! Eillen olin (vaihteeks) kasvattajan kanssa yhteydessä ja hän julkaisi pennun kennelnimen: Amor´jade Alejandro Amigo ja laittoipa siihen samaan hengen vetoon että Amigo on Espanjaa ja tarkoittaa Heppu/tyyppi ym. Ja siinä se oli Heppu! Aivan huippu nimi Ja eiku Lotan kanssa pitämään perheneuvottelu tästä asiasta ja Lotta lämpes heti, heitti vielä ylävitosen! Elikkäs Junnu muutti nimensä Hepuksi! Vaikkakin minulla on ollut se ajatus että kaikki minun shelttini alkavat J-kirjaimella, mutta tää vaan tuntu niin oikeelta! Ja hyvin sopii meijän poikien nimiin kun siellä välissä on kaikilla se PP Jeppe, Jomppe ja Heppu! Kuin tehty meijän porukkaan!!!

Tässäpä muutama kuva koko pentueesta 

Jade äidin ja Hepun hellyttely hetki

Sisko "Alexia" ja Heppu

Sisko "Angel"

Sisko "Aurora", joka on niin kaunis

On Hepulla hyvät oltavat, kun saa nauttia ensimmäiset elin viikkonsa "naisten" seurassa! Toivottavasti kouluttaa myös hyvin

Nyt vaan jännityksellä odotellaan et onnistuuko ens la Haukiputaan keikka ja nään nämä kaikki ihanaiset pentuset ja heidän ihanaiset vanhemmat, kasvattajasta puhumattakaan=) HUI!!!

Palataan Mirva

Paras meinas unohtua!!!

Saas nähä onko siniset silmät