No joo, hellettä on tosiaan piisannu! Koirien kanssa ei oo juurikaan mitään muuta pystyny tekemään, ku uimaan. ja sitä me ollaan tehty. Mie olin tän viikon vapaalla ja ei voi kun olla tyytyväinen, kun ei tarvinnu helteessä töitä pakertaa. Niin siihen uimiseen palatakseni. Jeppe alkaa oikeesti olla vanha(11v.) Kun ei oikein jaksa enää uida. Pikkumatkoja vanhaherra polskii, mutta kova kiire rantaan. Jompella sama tahti kuin edellisinäkin kesinä, et pois ei malttas tulla. ja Heppu meidän pieni vesipeto ui, ui ja ui! Heppu menee Jompen tai lasten perässä ku vanha tekijä!

Hepun kanssa ollaan tossa pihassa opeteltu lelulla leikkimistä, mikä ei oo ihan helppoa. Kyllä se pieni mies aina vähän aikaan siihen hommaan innostuu, mut aika näyttä...... Tänään Hepun kanssa treenattiin sivulle tuloa, peruuttamista ja twisteriä! Voin vai todeta että on pieni mies aika taitava!

Näyttely harjoituksissa ollaan Hepun kanssa käyty pari kertaa ja ne sujuu kun vanhalta tekijältä. Hieman harjoittelua vaatiin, kun juostaan niin Heppu mielellään katsoo minua, eikä eteenpäin, mutta sitä treenataan!!! Heppu seisoo pöydällä ja maassa tosi malliikkaasti! Saas nähä tuleeko siitä näyttely koira! Jompen kanssa mietinnässä Jyväskylän näyttely marraskuussa, kun siellä on tuomari kanadasta. No onneks on vielä aikaa miettiä ja pohtia asiaa!

Tulevalla viikolla ois tarkotus treenata agilityä kahtena päivänä (jos sää sallii), käydä näyttely harjotuksissa ja käydä TÖISSÄ. Ja pe ois tarkotus suunnata nokka kohti Hesaa. Heppu ja Jomppe jää hoitoon Vepsäläiseen ja Jeppe lähtee mukaan matkaan! Käydään Vantaalla muuttamassa Mikan sisko ja sit vaan lomaillaan, kun mullakin on 11pv vapaa ja muut on vielä lomalla!

Näin meillä! Mirva