Eillen siis otin lapseni( koska Mika on kertausharjoituksissa) ja matkasin Haukiputaalle pentuja kattomaan! Jeppe ja Jomppe jäivät koti miehiksi. Tarja kävi päivällä pojat hakemassa lenkille ja kotiinsa, olis ollu muuten liian pitkä päivä olla kotosalla. Kiitos Tarja!

Aamulla pakkauduttiin autoon ja lähettiin huruuttelemaan ekaks kohti Oulua shoppailemaan! Oulu on minulle aivan tuntematon kaupunki, mutta hyvin selvittiin. Mitä nyt kerran ajelin vähä yks suuntasta katua väärään suuntaan No tekevälle sattuu!!! Sit käytiin Haukiputaan keskustassa kurvailemassa ja kun kello läheni kolmea (kasvattaja pääsi töistä) niin suunnattiin nokkamme kohti Käpälämäkeä

Siellä oli pennun riiviöt hereillä ja vauhti oli kovaa! Nyt alko huomata selviä eroja pentujen luonteista. Kaks nartuista vaikuttaa olevan täpäköimpiä ja Heppu oli hieman rauhallisempi, harkitsevampi, mutta lumoava! Nyt kävi sit niin että lasten kanssa kaikki ollaan eri mieltä mikä pentu otetaan! Lotta tahtois merle tytön, Lasse trikki tytön ja mie tietty Hepun Oon tosi ylpee lapsista miten ne jakso koko päivän kiukkuilemata, vaikkakin päivä oli tosi pitkä! Paljonhan me reissutaan, et se menee varmaan tottumuksen piikkiin.

Nyt laitan muutamia kuvia ja videon eillisestä reissusta:

 
Pikkutirri Hepun kimpussa!
 
 
 
Tässä siis Lassen suosikki trikki tyttö
 
 
 
 
 
Nyt ois sit vajaa 3vk. aikaa ja Heppu rantautuu Lieksaan! Jiihaa!
Että tämmöistä tällä erää!
 
Nyt viettämään lönö päivää ja uunin lämmitykseen it`s my life!