No heips!

Jeppe pääsi pitkästä aikaa hierojalle! Käytiin tänään ihan uudella(meille) hierojalla tai siis koirahieroja opiskelijalla. Jeppeä ei oo hierottu pitkään pitkään aikaan, joten tietäähän sen mikä on tulos! Jeppe ei voi sietää hierontaa ja siitä syystä rentoutuminen on lähes 0:lla. Jeppe oli jumissa nenänpäästä hännäpäähän. Hierominen oli oikeeta pakko pullaa ja eipä siitä varmaan hirveetä tulosta tullu, kun koiruus ei rentoudu etes sekuntiksikaan. Tulipahan käytettyy. Ei siitä varmaan mitään haittaakaan ollu!

Sit oli Jompen vuoro. Jomppe oli ihmeissään kun hieronta tapahtui hieronta pöydällä eikä lattialla mihin me ollaan totuttu. Suht hyvin Jomppe sit rauhottu kumminkin. Jumeja oli oik. puolella taka- ja etujaloissa. Ei pahoja. Lavat oli paljo paremmat, ku pari viikkoo sitten. Jospa koira vielä kuntoon saatas ennen kisaputken alkua! Hyvältä näyttää!

Tää hieroja ei hiero immeisii ja minä olisin ollu hieronnan tarpeessa. Oon niin niin jumissa yläkropasta et oksat pois. Jospa toi rakas aviomieheni vähä viittis mutuuttaa!!! Viittii mitä viittii=)

Palaillaan taas!

Mirva