Reissu on heitetty ja kotona ollaan. Oli kiva käydä pyörähtämässä välillä etelä-suomessakin! Kaikki ollaan tyytyväisiä=) Mika pääsi lentämään, mie sain shoppailla ja tavata ystäviä ja sukulaisia ja lapset näkivät serkkujaan ja ystäviä. Jomppe jäikin sit tän reissun ulkopuolelle. Jomppe poika meni perhe Vepsäläiseen viettämään laatu lomaa ja sitä se tais ollakin! Jeppe vanhus pääsi mukaan.

Tänä aamuna, kun Jepen kanssa oltiin lenkillä niin tapahtu se mitä olen jo jonkin aikaa pelännyt! Jepen oik. takajalka ei oo enää mitenkään teräskunnossa ja nyt se tuli huomattuu ihan oikeesti. Kun Jeppe rupes pissalle ja nosti vas. jalkaa niin kuikas ollakaan oik. jalka ei pitänytkään vaan Jeppe joutu pissaamaan tyttöjen tyylillä! Oli muuten tiukka paikka meikäläiselle katsella, kun poijan jalka ei enää noussukaan niin kuin ennen. Muuten Jeppe porskuttelee ihan entiseen tapaan! Poju nautti kyllä ihan satasella, kun sai kaiken huomion ollessaan reissussa keskipiste ja nukkukin mun ja Lassen välissä! Ihana koira.

Tänään siis kotiuduttiin ja Liisa toi Jompen kotiin vähä ennen kun me kotiuduttiin ja ovella olikin vastassa aikamoinen yllätys!!! Kun tulin ovesta sisään Jomppe kävi vaan nuuhkasemassa ja lähti pois. Kauheeta, se on suuttunu! Hetken aikaa maanittelin koirusta ja sit se tuli minun luo rapsuteltavaksi, mutta oli jotenkin etäinen. Jonkin ajan kuluttua Jomppe olikin jo ihan mun koira tai ainakin kuvittelen niin! Jeppe oli ihan ihmeissään kun kaveri ei yhtään leiki vaan nostelee huuliaan(liekö pojalla pientä väsymystä). Illan aikaan ei pojat leikkineet, mutta jospa Jomppe huomenna lämpeis!

Tässä muutama Jompen lomakuva

Viimesenä, mutta ei vähäisempänä Nano ja uusi työliivi!

Tulevallakaan viikolla ei päästä agitreeneihin, mutta la ois tarkotus menna JOA:n kisoihin. Toivotaan ettei oo paukku pakkaset. Muutenkin nää pakkaset sais loppuu. Ei enää huumorin taju riitä!

Lotta on edelleen kipeä niin minä jään sen kanssa huomenna kotiin. Voin ainakin kasata palapeliä(ostin taas kaks uutta) ja Jompen kanssa naksutella! Siispä palataan astialle.......