Päivät sen kun vaan kiitää ettei perässä meinaa pysyä. Lotta (3-luokka) ja Lasse (1-luokka) aloittivat koulun viime viikolla, eli sitä herkkua on jo 2vk:a takana. Molemmilla on hyvin lähtenyt menemään. Toistaseks vielä mielellään lähtevätkin, mut saas nähä et miten kauan.

Koirien kanssa ollaan metsässä juostu ja kerätty lähinnä mustikoita ja joitakin tatteja ollaan kiinni saatu ja ruokittu niillä perhe Vepsäläistä!

Merle pojat oli tottis treeneissä ja ihan kivasti se sujui. Hepun paikalla oloa pitää vahvistaa ja Jompella nopeuttaa maahanmenoa. Tyytyväinen pitää olla poikiin. Agi treeneissä käytiin alkuviikosta ja Jomppe taas kaarrotti ja kaarrotti et oksat pois! Ja putket veti puoleensa,Byäääää! Hepun kanssa ei kentällä keretty tekemään mitään. Heppu sai olla vaan "seuraneitinä". Kotona ollaan sitten treenattu Hepun kanssa näyttely asentoa ja juoksemista, sekä lankulla alastuloa. Alastulo rupeaa sujumaan jo aivan ihanasti!

Keskiviikkona oli mukava yllätys kun menin töistä kotiin! Heppu oli pyörähtänyt lenkillä ollessaan jossakin missä oli pihkaa ja voi veljet että sitä tosiaan oli ja varsinkin keskellä päälakea korvien välissä. Ei sit auttanu muu ku ottaa sakset käteen ja rueta pojan tukkaa leikkaamaan. Mulla on tosi huonot ohennussakset, joten menin Liisan luo ja Liisa teki Hepusta niin sievän kun pystyi, byääää. Nyt vaan varpaan ja sormet pystyyn et karvat kerkee kasvamaan, koska olen ilmottanut Hepun Lohjalle 1.10 sivuerikoisnäyttelyyn!!!

Viikonloppu vierähtää minulla töiden merkeissä joten koiruuksien kanssa ei paljoaehditä  tekemää! Jos jaksaa niin illat juostaan sienessä ja marjassa. Lotalla on kovasti motivaatiota kerätä kaikkea jotta saa rahaa koiraan mitä neiti nyt haaveilee=)) Voi olla pitkä ja piikkinen tie, mutta aika näyttää.

Aurinkoista syksyä  Mirva