Vieläkin vähän olo et onks tää totta vai unta!

Eillen oltiin siis kisaamassa maneesissa Siilinjärvellä. Fiilis oli itellä ihan huippu ja mikä mahtavinta Riikka ja Iina olivat siellä myös et kerettiin jopa vähän juoruilemaankin. Olihan siellä muutenkin tunnelma ihan katossa, kun oli niin hyvä porukka et ite ei muistanu etes jännittää!

No sit ite kisoihin. A-kisa oli agikisa. Se tuntui tosi hyvältä. Koira meni kuin unelma. Sitten yks typerä kielto tuli putkelle, kun en ohjannu tarpeeks tarkasti. Oltiin kuitenkin kakkosia. Aika oli hyvä, jotain -5. Toka rata oli myös agirata.  Radalle lähdettäessä koira oli edelleen ihan kivan oloinen. Ja niin hän se oli koko radan ajan. N. radan puolessa välissä sanoin itselleni et nyt tarkaasti alla on vitonen (vaikka ei ollukaan), ei paniikkia. Sit toiseksi viimesellä esteellä petti ajatus maailma ja rupesin sähläämään, mut päästiin kuitenkin maaliin ilman virheitä ja se oli meidän toka nolla! Radalta tuli voitto ja aika oli jotain -11 ja ripiät! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee=)))))))))) Kolmas rata oli hyppäri. Heti radan alussa koira ei ollukaan enää yhtään kuulolla. Kaarrokset ihan hirveet. Haukkuminen oli oikeeta rähjäämistä. Ja niinhän siinä sit kävi et kun kepit oli suoritettu niin Jomppe karkas keppien päässä olevaan putken suuhun. Eli kolmannelta radalta HYL. Päivän saalis oli kyllä huippu. Tästä on hyvä jatkaa.

Nyt alkaakin tiukka agility painotteinen viikko. Tänään treenit, huomenna treenit, ti vapaa, ke treenit Keravalla lämpimässä maneesissa, jossa on keinonurmi, to ja pe vapaa ja la ois sit kisat  Riihimäellä! Eli aivan mahtava viikko edessä. Voisko parempaa toivoa.

Nyt lapsia ja luistimia pakkaamaan autoon ja sit nokka kohti jäähallia. Et kerkee omiin treeneihin ja sit vetämään toista ryhmää=)

Aurinkoista päivää kaikille! Meillä ainakin paistaa=)

-Mirva-