No joo! On taas menny aikaa, ku tänne oon viimeks kirjotellu. Aika menee niin nopeesti et ei kerkee mitään ylimäärästä tekemään, ku työtä ja perhe-elämää ja ehkä pikkuruisen agilityä=)

Oltiin siis 28.6 Varkaudessa kisaamassa. Päivä oli kuuma, mut ei onneks pahasti paahtava(edellisenä päivänä paloin, ku russakka!) tai välillä oli sitäkin siis paahdetta. Saatiin myös välillä kosteutta taivaalta. Lieksasta lähettiin aamulla 6.00 tai siis minun piti olla sillo hakemassa Liisaa ja partacollie Yoyota 4kk(turisteja) ja sit haettiin Sirpa ja lyhytk.collie Asta. Auto oli totaallisen täys, ku Sirpan pihasta lähettiin. Ei ois enää montaakaan koiraa sopinu. Kisamatkasta ku on kyse niin matkallahan piti pysähtyä kerran jos toisenkin kuskin vessassa käyntien takia! Mikä positiivisinta niin ei myöhästytty. Matka oli kerrassaaan hauska.

Sit itse kisaan. Ykköset aloitti. Sirpalla ja Astalla meni hyvin. Kotiin viemisiks 0/3, onnea vielä kerran! Meijän koitos alokoi vasta neljän korvilla. Eka rata oli hyppäri josta saatiin HYL. Mun tyhmä elä ohjaaja koiraa tarpeeksi pitkälle moka ja sit Jomppe hyppäs hypyn väärinpäin. Toka rata oli ihana. Kuinkas ollakaan muurin kalikka tippu, tuloksena 5/2. Kolmas rata: toisiksi viimenen este muuri ja kuinkas ollakaan kalikka tippu ja sit mie sanoin VITTU ja Jomppe kielsi viimesen hypyn, mut suoritettiin se kuitenkin, vaikka eka mietin et mitä se tointaa. Aika ylitty jonkin verran ja virheitä 10, mut oltiin kuiteski toisia. Ei yhtään nollaa. Hyvä päivä, mut pienestä se vaan on kiinni. Kisapäivä oli huippu! Kiitos ihanien seuratovereiden. Kotona olin 22.20 ja seuraavana päivänä reippaana tyttönä töihin! Kysyin maanantain aika monesti et onks pakko tehä töitä jos ei jaksa...?

No sitten ti 7.6 meitä oli kouluttamassa Joensuusta Marjo Kuivalainen. Treenit oli tosi kivat  Ja hyvin meillä menikin. Kaarroksia koitettiin vähä saada pienemmäksi, mut Jomppe tykkää mennä eteenpäin. Tämmösiä itsetunnon kohotus treenejä pitäs olla useimminkin.

Nyt sit vaan treenataan ja seuraavana olis Maaningan kisaviikonloppu 11-12.7. Tarjolla olis 4starttia. Jiihaa!

Vielä on kesää jäljellä......

Mirva