Heips!

Hiljaiseloa vietellään agilityn suhteen! Tuntuu ettei kentälle enää ikinä kerkeä, ku illat on niin pimeet ettei siellä nää mitään ja oma piha on aivan löllönä et ei siinäkään viiti mitään agi juttuja tehä.

Nyt vaan lenkkeillään, tehdään pallo jumppaa, otetaan kontaktia ja jonkin verran tottista! Jomppe ei vaan oo tästä järjestelystä yhtään samaa mieltä! Sen pitäs päästä tekemään ja virtaa purkamaan. Huomaa ku työ päivän jälkeen tulee kotiin et on virtasia koiria ollu kotosalla! Joka paikka sekasin; matot rullalla ym. Sit ku ulos mennään niin Jomppe juoksee talon sivulle jossa on agi esteet ja käy niitä tökkimässä kuonollaan et eikös jotain voitas tehä!

Jos kaikki menee niin kuin on suunniteltu niin su ois tarkotus käydä harjotuksissa. Itelle vaan taitaa flunssan poikanen tulla. Sit ei paljon jaksa juoksennella. Toivotaan et tää kurkkukipu ois nopeasti poistuvaa sorttia.

Huomenna tulee Jompelle hieroja. Tää hieroja on Nurmeksesta, ku meillä käy yleensä hieroja  Joensuusta. Ihan kiva nähä et onko Jompella jumeja tai jotain muuta. Ens viikolla tulee sit meijän ihku oma hieroja taas lieksaan et sit otetaan uusiks. Kiva saada näin lyhyellä ajalla kaks hierotusta, ku aikasemmin väli on ollu se 4-5vk. Jompella ei oikeestaan ikinä oo ollu mitään pahoja juttuja, mut ennalta ehkäisy ei varmaankaan oo mikään paha asia! Maaliskuussa aloitettiin agilityssä kisaaminen ja samoin myös säännölliset hierotukset. Kesällä Jomppe ui aivan sairaasti ja sillo oli lapojen seudulla pieniä jumeja, mut se oli kesän  juttuja. Ei ookaan sen koomin mitään merkkejä lapojen jumeista ollu.

Nyt eiku koirat ilta tarpeille et pääsee ite maate!