Hellou!

Käytiin kuin käytiinkin Kajaanissa kisaamassa. Eka rata tulos 15. Kielto hypylle(todella typerä virhe. En vaan vieny koiraa tarpeeks pitkälle/ näyttäny tarpeeksi/käskyttäny), rima (joka on meille aivan normaalia) ja kolmannesta keppivälistä Jomppe tuli pois(Joka oli tosi outo juttu. En tiiä sit et vaikuttiko et keppien väli oli 57cm ja säännöt sanoo 60cm ja treenataan 60cm. kepit otettiin sit pois kolmosten toisen luokan ajaksi). Toka rata tulos 5. okserin ylempi rima tippu. Se oli mun vika (ylläri pylläri), kun jotain outoo tapahtu ja rupesin jarruttelemaan! No jospa sitä tästä taas oppis! Ainaki juoksu treeneihin on lähettävä.

Eille Pirjo piti meille kunnon juoksu treenit. Kyllä tuntui hyvältä, kun lopulta sai jotain menemään oikeinkin. Kaikkeni annoin ja radan päätteeksi tupsahdin maahan ja polvesta lähti nahka, mut pikku vika. Kivaa oli!

No sit tähän päivään! Mika lähti Jompen kanssa tavanomaiselle 16km juoksulenkille. He menevät autolla yhelle metsäautotielle ja siitä juoksus. No Jomppee ei sit ollu napannu pätkääkään juosta vaan oli kääntyny jo noin 3min kuluttua autolle odottamaan et millonka juoksu kaveri tulee. Toisaalta hyvä et Jomppe ei lähtenytkään, kun Mika oli nähnyt kaksi käärmettä matkan varrella. Minä lähdin sit illemmalla Tarja, Hurun ja Röllin kanssa saavalle ja hyvin Jomppe sekä Jeppe mukana tallustivat.

Nyt me odotetaan kuumeisesti, kun Suomalaisen Jari tulee tänne synnyinseudulleen ja pitää meille ti 16.6 agitreenit. Hui vähä jänskättää. Luulis et se mies osaa neuvoo miten koiran kanssa oikeesti juostaan. Sit to 18.6 lähden perheeni kera Varkauteen ja siellä menen Vitikaisen Tiian yksityistunnille. Ihanaa! Sit alkaakin viikon loma agilitystä jos en saa ketään pitämään mulle yksityistuntia Hesassa. Onhan tätä jo tässäkin! Nyt jotenkin taas tuntuu et on päässy vauhtiin agility saralla, kun toi talvi tauko oli niin jeesus pitkä. Siinä ehtii jo unohtaa paljo asioita. Varsinkin kun dementia vaivaa=)

Palaillaan taas!

Toivotan kaikille SM-kisoihin hurjasti onnea ja menestystä. Nollia kotiin!!!

Mirva