Molskis!

Käytiin siis ti treenassa Suomalaisen Jarin oppien mukaan. Oli tehnyt hyvät treenit, jotka oli hyvinkin juostavat. Takaakiertoja oli paljon ja yks oli aikasti vaikee, ku se tehtiin sylkkärillä, mut harjotus tekee mestarin. Lopulta se meiltäkin onnistu. Jarin kommentit oli treenien päätteeksi: eikö ois kivempi jos koira ois aavistuksen nopeempi? ja sit ettei taaksevientejä tarttee enää tehä. Se osataan kuulema paremmin kun hän ja Frodo! Jiihaa=) Todella tyytyväinen olen siihen treeniin. Uusia näkökulmia ja hyvinkin toimivia ratkaisuja! Toivotaan et saadaan Jari meille toistekin!

Eillen olin sit Varkaudessa Vitikaisen Tiian yksityistunnilla. Rata mikä tehtiin näytti ekaks tosi vaikeelta, mut ei sit loppujen lopuks ollu. Kyllähän siinä ennakoivia, ruotsalaista ja sivuttaisaskelia väännettiin ja käännettiin, mut ei paha. Siitäkin treenistä oon tosi onnellinen ja ylpee itestäni et sain itellä pidetty hyvän vauhdin koko treenin ajan, enkä harrastanu himmausta. Jomppe oli tosi nöyrä ja kuulolla koko ajan niin mikäs semmosta koiraa on viedessä.

Nyt ku nää kaks treeniin on takana niin ihan hyvillä mielin lähen Varkauden kisoihin 28.6. Tsemppaan itteäni et muista juosta elä himmaa ja käskyt vaan ja ainoastaan ennen tai jälkeen hyppyn eikä missään nimessä hypyn päällä. Nää jos mie muistan niin hyvin menee=) Onneks Liisa ja Sirpa lähtee mukaan niin saavat muistutella mulle näistä asioista!

Nyt ollaan sit Vantaalla jussin vietossa. Jomppe kävi eillen illalla vielä Mikan kanssa juoksemassa reilu 7km. Tänään aamulla käytiin 50 min lenkki hitaasti, mut varmasta, ku Lasseki oli mukana. Sit vielä kävin Jompen kanssa Juoksulenkin. Nyt pidetään kuntoa yllä et jaksetaan taas viikon päästä palata agilityn ihmeelliseen maailmaan=)

Hyvää keskikesän juhlaa kaikille!

Mirva ja karvaiset ystävät!!!