Aika on mennyt taas kerran todella siivillä ja tällä välillä on kerenny jo jotain tapahtumaankin=)

Kiirastorstaina tein mini työpäivän ja eiku nokka kohti Haukipudasta. Eli Hepun haku Haukiputaalta voi alkaa=) Heppu ja muut sisarukset/koirat ottivat minut avosylin vastaan. Se hetki oli taas niitä ikimuistoisia, (kun ajellessani jännäsin sitä että mitenkähän pennut suhtaustuu nyt "isoina" vieraisiin ihmisiin) kun kaikki pennut oli aivan mahtavia ja tooooosi sosiaalisia. Kukaan ei arponu tullako vai ei vieraan akan luo. No sitten lähettiin Maikin, Agneksen  ja Hepun kanssa käymään Haukiputaan keskustassa. Maikki kävi asioilla ja me Hepun kanssa harjoteltiin remmi kävelyä, joka menikin tosi hyvin. Löydettiin sieltä nurmi alue jonne Heppu kävi pissaamassa ja sen jälkeen kaveri otti meikäläistä nilkasta kiinni ja näytti miehiset taidot iso mies!!! Sieltä mentiin sit mustiin ja mirriin. Pikku mies oli reipas, ku mikä. Kävi moikkaamassa kaikki ihmiset ketä kaupassa sattui olemaan. Aivan mahtava! Sit ruokakauppaan. Näytti siltä että Heppu laatottaa just ku päästiin kaupan pihaan, mutta ei kuitenkaan. Me taas lähettiin haukkaamaan raitista ilmaa, ku Maikki meni kauppaan. No kuinkas ollakaan rupes Heppua ramasemaan ja kaveri päätti että tää parkkipaikan asvaltti on hyvä paikka nukkua ja kävi siihen pitkäkseen ja rupes nukkumaan. Sit pyörähettiin Maikin sheltti ystävän luona. Aluks Heppu oli ihmeissään, mutta siitä se pikkuhiljaa rupes tottumaan uusin kavereihin!

Kun reissu oli tehty niin sit lähettiin takas Maikin luo odottamaan pennun hakiaa. Ekaks lähti maailmalle Auroora, joka meni ihan lähelle, eli Ouluun. Illalla liimattiin Hepun korvat ja kuinkas ollakaan kaveri rupes näyttämään ihan sheltiltä. Illalla/yöllä hoidettiin pennun ostajan paperi työt ettei ne jäis aamuun! Ja sit eiku nukkumaan.....

Aamulla pirteenä klo.6.15 pomppasin ylös(ihana vieras) ja vein kolme viimestä pentua ulos tarpeilleen. Oli ihana kattoa kun virkeät pennut ottivat mittaa toisistaan. Sit sisälle meno ei ollukaan mikään helppo nakki tälleen kokemattomalle. Yhen ku sai hyvin sisälle niin toinen oli jo ulkona ja niin edespäin..... onneks lopulta kaikki sisällä=) Ihania!

Sit oli jäähyväisten aika( meinaa taas tulla tippa). Otin Hepun poksiin etupenkille ja matka kohti Lieksaa alkoi!

Heppu kiukkusi alku matkasta n.5min ja sit päätti nukkua. Nukkuikin n.1.5h, kun sit oli pakko pysähtyy tankkaamaan. Samalla käytin myös Hepun pissalla. Loppu matkakin meni aivan täydellisesti, eli nukkuen(mut en minä).

Kotona oli odottamassa kaksi erittäin innoskasta lasta ja kaksi koiraa. Lapset onnesta sekainen ja koirat katto et ei h..... mikä toi on. Aikamme ulkoiltua tultiin sisään ja Heppu tutki reippaana taloa ja sit sammui. Illalla nähtiin muutama koira tuttu ja Heppu oli aivan loistava. Näytti jopa kaapin paikankin yhdelle käppänälle!

Yö meni tosi hyvin ja aamulla herätys 4.30. Heppu ei ollut pissiny sisälle yön aikana laisinkaan. Siis yöthän on nukkumista varten! 7.15 pakattiin auto ja jähdettiin Joensuuhun agi kisoihin kera lasten. Pitkä päivä tiedossa ja kieltämättä jännitti miten lapset jaksaa, mutta onneksi oli hyvää ilmaa luvattu. Perille päästiin ajoissa ja Heppu oli taas huippu matkustaja. Nukkui!

Kerronpa tässä välissä tulokset. Eka rata oli 0/2, ei mikään huippu, mutta ihan ok. 2 ja 3 rata oli ihan sähliä minun takia ja molemmat hyllytettiin! No ens viikonloppuna otetaan uusiks=)

Sitten Heppu.... mistäkähän aloittasin. Heppu oli aivan huippu koko reissun. Kisathan olivat hevosmaneesissa. Jätkä oli kuin kotonaan. Vaikka koirat haukku maneesin sisällä niin Heppu vaan käveli nokka pystyssä ja niin reippaana. Yks sheltti ihminen sanokin Hepun liikkeistä, että hyvä näyttely koiran alku. Siis minun koira, what? No katotaan. Lapset ja Heppu olivat katsomossa ja moni ihminen oli käynytkin Heppua rapsuttelemassa ja kaikilta Heppu olisi syönyt nenän, eli reipas kaveri. Juttelin yhden sheltti ihmisen kanssa, joka kehui Hepun luonteen ja ulkonäön todelle korkeelle ja Jomppekin sai kehuja, mitä nyt pieni kauneus virhe noi korvat. Ja sitten reissun kohokohta. Oltiin Tarja,Huru,Jomppe,Heppu ja minä metsälenkillä kisojen loputtua ja Heppu rupes pissalle ja kuinkas ollakaan takajalka nousi. Kyllä meitä nauratti. Harmi kun kamera jäi autoon! Iso mies! Reissu meni tosi hyvin. Lapset oli aivan loistavia ja Heppu.

Ilta menikin kotona ja autossa siivoillessa.

Tänään ei olla kans mitään ihmeitä touhuttu, mutta herätyskin oli tuntia myöhemmin 5.30! Kiitos Hepun. Tarjan ja koirien kanssa käytiin reilun tunnin mittainen metsälenkki. Heppu jäi kotiin Mikan seuraksi. Mika onkin ollut enemmän kuin positiivisesti yllättyny tosta pennusta. Totesi et täähän on helpompi, ku noi isommat. Heppu on kotona aivan huippu. Se on tosi huomaamaton, rauhallinen(välillä riekkuu ja paljon) ja niin kiltti,sulonen ym..... Käytiin Mikan kanssa satamassa grillillä ja otin Hepun sinnekin mukaan. Poju oli sielläkin kun ois ennenkin ollu! Reipas oma ittensä!

Vanhemmat sheltti pojat eivät vielä hirveesti ota kontaktia Heppuun, mutta aika näyttää miten he ystävystyvät! Heppu on oppinu tekemään tarpeensa tosi hienosti ulos. Vahinkoja tietty välillä sattuu! Me ollaankin aika aktiivisia ulkona käyttäjiä, varsinkin Lotta, josta onkin jo suuri apu pennun hoidossa. Iso tyttö!

Nyt sitten lopuksi haluan kiittää Maikkia ja koko perhettä isosta luottamuksesta, kun saatiin tämä sydämiä sulattava merle poika meille tänne Lieksaan! On ollut ilo tutustua sinuun,Kiitos! Ja tietenkin Saria unohtamatta, joka kertoi minulle tästä kyseisetä kennelistä! Ihana että olette olemassa. Ja toivottavasti pian taas tavataan!

Nyt on täälläkin jo rauha maassa ja muut jo nukkuu ja minä vaan romaania kirjoittelen. Toivottavasti ei tullu hirveesti kirjotusvirheitä, kun järki ei oikein pysy mukana tähän aikaan illasta!

Laittelen kuvia joku toinen, kun nyt on lähettävä nukkumattii ettimään!!!

Mirva