No niin! Kajaanin kisat takana ja sieltä ei juurikaan muuta tullut kuin hyviä patkiä ja sijoituksia, mutta ei nollia! Aina ei voi voittaa, vaikka yks rata voitettiinkin tuloksella 15.  Hienot oli kisat ja hyvät oli järjestelyt! Nähtiinhän me kisoissa myös Sari ja Jompen Cherry sisko! Oli kiva nähdä ja kahen viikon päästä uudestaa!

Meille taitaa se tubla nolla jäädä haaveeksi! Viime vuonna jäi sm-kisat väliin yhen nollan vuoksi ja näyttää siltä että tänä vuonna tublan. No se ei meitä lannista! Eiku nokka kohti vaan uusia haasteita! Ja onhan meillä vielä tulevana sunnuntaina mahdollisuus tehä vaikka mitä, kun lähetään kisaamaan Joensuuhun!!!

Helatorstaina oli Kaleniuksen Elinan treenit meijän omalla kentällä ja voin sanoa että kyllä tykkäsin. Olen aina tykännyt Elinan vetämistä treeneistä ja tykkään edelleen! Me jopa osattiin paljon asioita, mutta vielä jotain täytyy hioa. Esim. tiukempia käännöksiä, Joka on aina meille tuleva kotiläksy=)

Heppu jakselee edelleen hyvin! Kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. On edelleen aivan huippu pakkaus! Meijän perheen lellipentu sanan varsinaisessa merkityksessä!

Huomenna loppuu Lotalta koulu ja siirtyy kesä laitumelle! Kyllä tää kouluvuosi meni todella nopsaan. Ens vuonna meillä onkin kaksi koulukasta! Voi olla että vuosi tuo tullessaan muutaman harmaan hiuksen tai sitten ei! Aika näyttää=)

Nyt on kuitenkin ruettava nukkumaan että jaksaa lähteä aamulla suvivirttä kuuntelemaan=)