Olipahan taas päivien päivä.

Aamulla koirat lenkille ja Lasse eskariin. Lotalla saikku päivä, kun on kuumeessa. Liisan ja mun koirien kanssa lähettiin agi-kentälle tyhjentämään estevaraston katto. Sinne olikin muutama lumihiutale tipahtunu, aika yllättävää. Mun piti uhrautua ja katolle kiivetä. Meinas henki loppua, mutta hyvin saatiin lumet pois. Hienoa me!

Tässäpä muutama kuva ala Liisa=)

Oikein rennon näköinen kaveri!

Jomppe oli kyllä ihan täpöllä mukana tässä hommassa. Jeppe vaan haukku ja ulisi vähä kauempana, mutta ymmärtäähän sen että toisella hätä et mamma tippuu=(

Kotiin kun päästiin tältä reissulta niin kuinkas ollakaan aura-auto oli käyny! Onneks Liisa vähä jelppas niin saatiin äkkiä reitti kotiovelle aukastua. Pitkin päivää taivaaltakin sitä valkoista on satanut ihan kiitettävästi. Kolan varressa saanu olla useammankin kerran! Ei siis kiva!!!

Jompen kanssa ollaan tehty sylkkärit kuivana=) Kyllä toi koira on niin ihana, niin ihana! Aina vaan paranee tai niinhän se sanontakin menee et vanhetessaan paranee! Illan ratoks paistettiin vielä lasten kanssa pullaa. Ihan työntäyteinen päivä takana. Huomenna joutaakin jo töihin! Vaihtelua kaipaa hän! No ei vaiskaa kyllä ois vielä muutama vapaa päivä menny.

Nyt eiku maate ja maha syliin!!!