No heips!

Nyt ollaan sit siirrytty talvi aikaan poppoon harjoituksissa. Eli meijän treeni päivä on nyt sit sunnuntai, ainakin niin kauan kun lunta tulee. Sit onkin taas arvoitus että mitä ja missä???

Kilparyhmän treeneissä ei ollu tänään tunkua. Minä ja Sirpa oltiin ihan kahestaan. Se ei tahtia haitannu. Tehtiin ihan kunnon 18 esteen treeni(Tiian pätkä).  Treeni näytti taas paperilla aikaista haastavalta, mut se ei ollu paha sit ku sitä rupes testaamaan. Saksalainen tuotti taas jälleenkerran ongelmia, mut sit ku muisti Tuijan ohjeen et tissit törrölleen niin johan se onnistukin! Nollana paahettiin sit koko rata menemään. Olo oli ku ois miljoonia lotossa voittanu, tai voisin kuvitella et se tuntuis samalta! Nyt ku on treeneissä oppinu et maltti on valttia niin miten sen sais tonne kisaradoillekin? Vauhtia pitää itsekin pitää, mut maltilla ja tietty ne ajoitukset! No kyllä me vielä vielä onnistutaan siellä kisoissakin=) En lannistu.

Kilparyhmän jälkeen oli sit se mun ihka oman ryhmän veto. Mentiin sama treeni, mut pätkissä. Se oli jotain aivan fantastista katsottavaa miten hyvin ihmiset ohjasi koiriaan ja et se vielä toimikin. Kyllä ne on vaan niin hyviä! Täytyy hattuu nostaa. Ihanaa. Tää porukka sattu olemaan se nelikko joka on käynyt koko kesän tosi säännöllisesti treeneissä ja nyt sen tuloksen alkaa huomata.  Meillä on ens vuonna hyvä sheltti/parta joukko ykkösissä kisaamassa. Innolla odotan!

Eli hyvä päivä kaiken kaikkiaan. Eillen juhlittiin Lassen 5v. synttäreitä ja ne menikin tosi mallikkaasti ja sankari oli tosi tyytyväinen. Kertoi tuossa iltamassa kummi-sedälleen et parhaat lahjat oli muumitalo ja lego monsteri. Aika menee vaan liian nopeesti. Mut yks hyvä puoli tässä on et lapset kasvaa, mut ite pysyy koko ajan ikinuorena;)

Jospa sitä nyt kun oon vapailla markkinoilla niin kerkeis käydä agiliitoa harrastamassa useimminkin ja sai Pirjonkin kanssa soviteltua aikataulua niin päästäs yhessä taas piiiiiiiitkästä aikaa treenaamaan!

Palataan taas!

Mirva ja Jomppe