Eillen aamulla kun heräsin näkö lattioilla oli kaamea! Verta joka kolkassa. No eiku tutkimaan koirat et kenestä tämä tulee. Korvat, suut, tassut, kynnet, pippelit, peräaukot ym. tutkittu ja mistään ei näy tulevan verta. Sit vuorotellen jokainen pissa/ kakka lenkille et näkyykö sillo veren tulo lähde, mutta EI!!! Alko olla jo itellä olo et ei He......! Muutaman puhelunkin otin, et saisin itteeni siinä rahoteltuu. Koko ajan aattelin et Jomppe vois olla syyllinen, koska se oli hieman outo edellis päivän kisoissa ja illalla tooooosi vihainen Hepulle. No aikani siinä miettiessä ja Jomppee rapsutellessa huomasin et Jompen alla tuore veriläiskä. Selvä, syyllinen löyty ja eiku nokka kohti eläinlääkäriä. Tässä kohtaa pitäs varmaan sanoo ettei kaks ilman kolmatta. Ja Jomppehan on nyt se kolmas.

Eläinlääkärissä saatiin tunteroinen odotella ennen ku oli meijän vuoro, mutta aika meni joutuisasti, ku Liisa ja Timo olivat Nanon kanssa siellä. No kun vihdoin meijän aika koitti ja kun vo huoneeseen päästiin niin verta rupes vaan tulemaan lisää. Eläinl. tutki koko koiran. Anaalirauhaset tuli myös siinä samalla tyhjennettyy, mutta siitä ei tää verentulo johtunut. Sitten ku Mervi (eläinl.) rupesi kokeilemaan eturauhasta niin kuinkas ollakaan sitä ei tuntunutkaan. Katottiin myös ultralla ja siitä sen sit näki et eturauhanen oli suurentunut todella isoksi. No ei muuta ku hormooni piikki niskaan, ab kuuri ja tarvittaessa särkylääkettä. Luojan kiitos selvis mikä ja kuka oli kyseessä!

Nyt Jomppe on sit tauolla kaikesta paitsi lenkkeilystä. Jos toipuminen menee hyvin ja mitään komplikaatioita ei tule matkan varrella niin n. viikkoa ennen HUPUN helmikuun kisoja loppuu meillä varoaika ja sinne päästäs kisaamaan, mutta aika näyttää. Koska hormooni piikki pitää uusia 3vk:n päästä ja 4vk on varo aika niin sinne tammikuun loppuun se menee! Voin sanoa et muutaman kerran säikäytti! (Kävi jo monesti mielessä että entäs jos Jompen elämä jatkuukin sohvaperunana ja kisa/treeni ura oli tässä ja ym......... Jompelle sohvaperuna elämä olisi rangaistus. Sit täytys miettii jotain muuta agilityn tilalle! Nyt on kuitenkin mieli korkeella ja ajatukset kohti tulevaa.)

Kotiin tultua lekurista Jomppe vuoti verta aika runsaasti ja oli aavistuksen norm. väsyneempi, mutta ei paljo. Eiku lääkettä napaan ja unta palloon. Jomppe jäi hyvään hoitoon kotiin ja minä läksin Valtimolle Hepun kanssa treenailemaan ja katsomaan miten muut ovat edistyneet. Olipa aivan huisin hauskaa! Heppu heinähattu oli aivan mahtava! Kiva oli käydä Valtimolla taas pitkästä aikaa. Jännä oli nähdä miten Heppu oli siellä ku kotonaan, vaikka oli vieras paikka ja vieraat esteet, ihana kakara! Sen huomion tein, ku muutama pyöritys tehtiin, ku Heppu ei tee kaarroksia niin ku Jomppe niin saa oikeesti laittaa töppöstä toisen eteen että kerkee joka paikkaan oikeeseen aikaan! Jospas minä vielä opin!!!

Illalla Jompesta tuli vielä jonkin verran verta, mutta ei lähellekään niin paljo ku aamusta! Jospas se tästä iloks muuttus!

Nyt ku tästä sessiosta on kulunu 1vrk. niin tilanne näyttää  jo paljon paremmalta. Yön aikaan ei ollut verta tullut lainkaan ja aamulenkin aikana Jomppe oli tosi pirtee niin ku kaikki muutkin pojat.  Elämä voittaa!

Nyt täytyy rueta piirakka talkoisiin! Mirva