Tänään oli sitten se kauan odotettu Joensuun näyttely! Mua ei oikeestaan hirveesti jännittäny, kun Tarjan ja Lotan kanssa aamu varhaisella Joensuuhun ajeltiin. Mutta vähä ennen kehää pieni nipistys vatsan pohjassa kävi, mutta ei paha. Näyttely paikalla kattelin ympärillä olevia koiria ja ajatukset oli ettei tästä hyvä seuraa. Ennen ku näyttely virallisesti alkoi niin treenasin juoksua ja pöydällä oloa Jompen kanssa. Jomppe toimi niin kuin se osaakin, häntä tötteröllä!!! Sit tuli meidän vuoro mennä kehään ja Jomppe toimi mielestäni hyvin! Ainut oli se häntä mikä olisi voinut olla alempana, mutta se ei tuomaria haitannut!!!

Jomppe sai laatuarvostelussa ERI:n ja mie hilluin ilosta, jota ei ois saanu ilmeisesti tehdä. Minkäs sille voi ku on iloinen et omasta rakkaasta tuli AVA!!! Semmonen moka sattu ettei tullu kameraa mukaan, mutta laitan kuvan jostakin näyttely treenistä, eli kuvassa on

FIN AVA Satulaakson Sata Salamaa

Jomppe on mun ensimmäinen valio koira ja voitte vaan uskoo et tää täti on onnensa kukkuloilla!!! Ihanaa!

Nyt on sitten Jomppe saavuttanu sen mistä olen ennen vaan haaveillut! Jompen näyttely harrastus loppu ennen, ku kerkes kunnolla alkaakaan! Heppu heinähattu aloittaa sitten lokakuussa nämä näyttely hommat ja saas nähä mitä siitä tulee, mut aika näyttää!!!

Mirva