Niin siinä sit kävi et joulu oli ja meni, samoin uusi vuosi ja nyt eletään jo vuotta 2012! Meitin Joulu meni hyvin rauhallisissa merkeissä kotona. Sukulaisia oli kyläilemässä ja pukki kävi, syötiin hyvin. Ei kai sitä ihminen voi muuta toivoa.

Uusi vuosi vietettiin ihan perheen kanssa kotosalla. Ollaan aika huonoja juhlimaan, mut mitä ne pienet perinteen tinan valaminen ym. tulee aina suoritettua. Itse en henk.koht. juurikaan perusta ilotulitteista. Jeppe pelkää tulitteita ihan todella paljon, Jomppe ei välitä vaikka korvan takana paukkus. Jännityksellä odotin et mites Heppu ottaa tämän asian. Aattelin ennakoida ja lähin käyttämään koirat pissillä jo 16.30 et kerkeen ennen sen pahimman rytinän, mut kissan viikset. Sen ku päästiin omasta pihasta pois niin tuossa muutaman metrin päässä joku räjäytti raketin ja pamahus oli todalla kova. No kuinkas ollakaan, Heppu säikähti sitä ja se lenkkeily jäi lyhyeksi. Onneks sisällä ollessa se vähä aikaa kuunteli et mikä toi pauke on, mutta oli kuitenki tosi rento ja söi vaan luutansa ja makoili.

Vuosi 2011 on nyt takana ja ehkä merkittävimpinä asioina (koira maailmasta katottuna) tulee mieleen Hepuntulo meidän huusholliin, Joka on oikeesti niin ihana juttu et sitä ei voi sanoiks kääntää. Tietty Hepun myötä olen saanut tutustua ihaniin ihmisiin ja saanu todella hyvän ystävän! Jompen saavutuksia kun miettii niin minulle suuri juttu oli agilityn joukkue SM-kisoissa onnistuminen 0-tulos ja kesän Joensuun näyttely jossa Jomppe sai laatuarvostelussa ERI:n. ERIN:n myötä Jompesta tuli minun ensimmäinen virallinen AVA(agility valio), josta olen todella onnellinen!!! Muutenkin tämä vuosi agilityn saralla oli ehdottomasti meijän paras ja paras koko minun agility historian! Jeppe papparainen porskuttaa entiseen malliin. Toinen päivä huonompi, toinen parempi.

Nyt vuoteen 2012: Hepun kanssa olisi tarkoitus käydä muutama näyttely katsastamassa. Agilityä treenaillaan ja Heppu saavuttaa kisa iän elokuun lopussa, mut katsotaan mikä on sitten tilanne et joko startataan virallisissa kisoissa vai jätetäänkö seuraavaan vuoteen. Jompen kanssa käydään agikisoja sen verran et tuntuu mukavalta ja yritetään saada ne kaksi puuttuvaa nollaa SM-kisoihin. Toivotaan ettei nuo eturauhas vaivat uusiutuisi, kun nyt tilanne on hyvä siltä osin. Ei mitään isoja juttuja ja suunnitelmia tälle vuodelle, et näillä mennään ja aika näyttää et mihin tää riittäää!

Oikein leppoisaa vuotta 2012!

Mirva ja koirat