Mistäs sitä aloittas! Ei tässä muutaman päivän aikana oo mitään ihmeitä tapahtunu., mutta kuitenkin. Isäntä oli keratusharjoituksissa ja kotiutui sieltä ti ja muutama tunti sitten nosti taas kytkintä ja lähti Roomaan! Ei kerkee kyllästyy, ku ei koskaan oo kotona!!! Kiva vaan et käy omilla reissuillaan niin voi itse sitten kisareissuilla luurata! Tasan menee onnen lahjat tässä huushollissa ja pää asia että mol. samaa mieltä.

Viikko sitten Tolvasen rouvan pää kopassa kiepsahti(oon aina sanonu et en jaksa ajatellakaan mitään parffi ruokaa ym.) ja ryhdyin testaamaan parf ruokintaa vaan osittain. Eli pojat saa aamulla norm. muro ruuan ja illalla raakaruokaa. Ite oon kasvissoseet tehny, mut muut kaupan hyllyltä.  Pirjo & Elina on antaneet erittäin hyviä vinkkejä! Kiitos! Ainakin minusta tuntuu et Jompelle tää muutos on menny ihan ok! Jos miettii esim. ulostetta niin jos voi sanoa et hyvältä näyttää, mutta meitin vanhus! Jeppe oli reilun päivän syömättä ja nyt on sitten ripulilla jonka mukana tulee verta. Tein sit päätöksen että vanha herra saa jatkaa entisellä ravinnolla loppu elämänsä ajan. Jeppe on ollu aina huomattavasti herkkä mahaisempi kuin Jomppe! Tulipahan kokeiltu! Ajattelin kuitenkin broilerin siipiä antaa jatkossakin, mutta katsotaan miten maha kestää.

Viime yö oli Jepellä tosi huono. Ikä alkaa näkyä! Jeppe on aina saanu nukkua lasten sängyssä ja kun Lasse valtasi yöllä mun paikan niin päätin mennä Lassen sänkyyn. Jeppe tietenki perässä ja poju ei päässytkään hyppäämään viereen. Eipä sitä meikäläiselle muuta yöllä tarvittu, ku yö oli pilalla. Ei tosta koirasta vielä oo valmis luopumaan. Tää on tätä saattohoitoa(Pirjon sanoja lainatakseni) ja luopumisen tuskaa, vaikkakin Jeppehän voi elää vaikka vielä kuinka kauan. Tuleehan ihmisilläkin välillä niitä huonoja hetkiä ja aikoja! Aika näyttää....

 Jompen kanssa ei olla mitään ihmeitä touhuttu. Naksuteltu jonkin verran ja lenkkeilty. Jomppe kävi fyssarilla ja oli paremmassa kunnossa, kuin pitkään aikaan. Tästä on hyvä jatkaa. Pääsiäisenä alkaa huima kisa rupeama ja se kestää koko toukokuun. Saas nähä miten käy SM-nollien! Mitään paineita en ota jos nollat tulee niin tulee, mutta jos ei niin se ei oo meitä varten. Kaikesta huolimatta me Jompen kanssa nautitaan yli kaiken tästä ihanasta harrastuksesta, joka antaa todella paljon ja oon saanu tän harrastuksen myötä tutustua aivan ihaniin ihmisiin joista osa on myös enemmän kuin pelkkiä harrastus kavereita. Huomenna lähdetään taas Valtimolle Pirkon koulittavaksi, miiiiilaik.

No sitten Heppulis keppulis, täyttää huomenna 6vk. Jäbä kasvaa ja kehittyy hyvää vauhtia, mutta ei toistaiseksi liian korkeana, mutta pyöreänä kuitenkin. Kasvattajan luona on käynyt moni sheltti kasvattaja ihastelemassa pentusia ja varsinkin yhden kasvattajan sanat lämmitti mieltäni suuresti. Oli kehunut Hepun rakennetta ja luonnetta, jiihaa! Ja tietty värityshän on jotain aivan uskomatonta, siis edelleen!!! Tänään kävin ostamassa Hepulle samanlaisen keraamisen ruokakupin kuin toisillakin pojilla. Kasvattaja oli tänään Vaasan näyttelyssä ja toi sieltä tuliaisena pannan ja hihnan. Pääsee pikku-mies testaamaan millaiselta elämä tuntuu panta kaulassa.  Vaasan näyttelyssä Hepun isä sai erin, onnea!

Heppu pääsi pesulle ja föönaukseen tällä viikolla. Tässäpä muutama kuva!

Osaan mäkin laittaa maton reunat ojennukseen! Siis oikee PETO......

Nyt lukemaan lapsille iltasatua ja iteki vois kohta laittaa pään tyynyyn!

Heips!