Tänään oltiin Liisan ja poikien kanssa hallilla treenaamassa. Liisalla meni todella hyvin! Pientä hijomista Yo-yon kanssa päällejuoksuun niin avot. Heppu oli ihan selvästi miettiny päällejuoksuu ja nyt se onnistu aivan huikeesti ja lelua apuna käyttäen, ei tarvinnu makupaloja. Kyllä siitä taitaa mulle ihan pätevä agikoira vielä tulla! Sitten uutena alotettiin treenaamaan jenkkikäännöstä, jossa Heppu ja Nano oikeen loisti! Hip hurraa meijän sheltti pojat! Hepun kanssa on tosi jännä treenata, kun se ei hauku! Oon tottunu siihen et koiran suu käy koko ajan. Toivotaan et Heppu pysyykin hiljasena kiiturina!!!

Päivällä mulla oli sit vanhempain vartti! Eli Lotan opettajan kanssa keskustelu!!! Lotan koulu menee todella hyvin, ei voi ku olla ylpee tytöstään. Tää viikko lasten koulun osalta on myös jännittävä(varmaan mie jännitän enemmän ku lapset). Lotalla huomenna eka enkun koe, johon on luettu ja luettu, Lassella pe eka matikan koe tai siis eka virallinen koe ikinä milloinkaan! Toivotaan et hyvin menee ja molemmat ois tyytyväisiä, se ois pää asia ja että koulu motivaatio säilyis!

Eillen soittelin paikalliselle eläinlääkärille, kun Jepen yläkulmuri näyttää olevan "eloton", kun on jo väriltään ihan harmaa. Ens viikolla katotaan mitä sille pystytään tekemään. Ei siinä varmaan hirveesti oo vaihtoehtoja, jos Jepen sydän vaikuttaa olevan ok (Jeppehän on jo 11v ja 7kk) niin sit leikkuu pöydälle ja muussa tapauksessa........ en tiedä! Mut viikon päästä ollaan jo toivottavasti viisaampia!

Perjantaina olis tarkotus lähtee Jompen kanssa aksa koulutukseen Nurmekseen, la ois Hepulla mätsäri ja sit su ois taas kilparyhmän treenit! Näyttäs siltä että olis erittäin koira harrastus painotteinen loppu viikko tulossa. Mut näillä mennään......

Mirva