No heipsan!

Niin kun otsikosta jo näkeekin niin meillä ollaan kennel yskän kourissa. Jomppe alotti ti eli 3yötä sitten. Oli muuten yö! Koko yön ryki ja räki kauheita limaisia ysköksiä, välillä jo mietin et rykii keukot pihalle, mutta ei onneks. Nyt Jomppe on jo huomattavasti paremmassa kunnossa. Vielä rykii jonkin verran, mutta ysköksiä ei tule. Jeppe taas alotti ke, mutta huomattavasti lievemmin, onneksi. Jeppe vaan kakoutuu ja yskii, tänään tuli pieni yskös, mutta siis pieni. Jeppeä nolottaa kovasti yskiminen ja menee nurkkaa häpeissään yskimään. Kyllä pie olla tauti. Nyt on kaikki koiraharrastukset tauolla sen 2vk ja toivotaan et sit Jomppe ois kunnossa. Kuopion treenitkin jouduttiin perumaan, mutta ei voi mitään, poika on saatava kuntoon. Nyt siis vaan lepoa ja pieniä lenkkejä et pojat saa tarpeet tehtyy. Eillen piti vähä lenkkiä pidentää, kun Jomppe meni ummelle ja oli 1 1/2 vrk kakkaamatta, mutta onneks röörit aukes! Nyt sen huomaa ihan konkreettisesti miten paljon aikaa menee koirien kanssa sillo kun ne on terveitä. Tuntuu et on jopa tekemisen pula, kun en treenaamaan ja lenkille pääse(siis ilman koiriahan ei voi lenkkeillä=))    Eillen illalla huolehdittiin sit tästä kauneus puolesta ja harjasin poikia n.2h. Tuli kyllä hienoja!

Toivotaan et pojat parantuu ja päästää Jompen kanssa Kemiin kaamosralliin! Sitä on odotettu jo monta kuukautta=) Aika näyttää!

Pentu projekti on edennyt siihen pisteeseen että nartulle on valittu sulhanen ja nyt vaan odotellaan juoksuja, joiden pitäisi alkaa joulukuussa. Eli nyt vaan odotellaan ja katotaan mitä tuleman pitää! Pitkä on projekti, mutta jaksaa, jaksaa........ Projekstista pitkän tekee se kun jenkeistä ei saa tuoda pentua vasta kun rabies on pistetty eli 4kk:n ikäisenä! Kyllä se tästä!

Tänään kävin taas yhtä sheltin pentua tuoksuttelemassa! Kyllä se sheltti on vaan niin ihana rotu ettei siitä pääse yli eikä ympäri!

Nyt täytynee lähteä tyynyä kattelemaan että jaksaa huomenna lasten kanssa rueta paistamaan tämän talven ensimmäisiä pipareita! Ne on vaan niin hyviä=)

Palataan=)))