No joo!

Niin siinä sit kävi et ei lomaa juurikaan tullu vietettyä ainakaan helteisessä Brasiliassa! Pääasia kai tässä on et koirien emäntä on hengissä!

Pojat ois kyllä hyvinkin viihtyny siskoni luona. Jeppe sai pomottaa mielin määrin Nemoa ja samalla nostattaa vanhan pojan egoa! Jomppe vaan katteli vierestä, ku toiset tapella nahuuttivat!

Päivä alkaa pitenemään ja pitäs pikkuhiljaa rueta miettimään mistä aloittas tän vuoden agility uran! Pitäs varmaan lisenssiki maksaa jos meinaa ens kuussa kisata! Jos nyt kuiteski treenamaan pääsis niin se ois jo jotain. Jos vaan pakkanen lauhtuu niin ois tarkotus torstaina nostaa kytkintä ja lähtee Pirjon tykö maalle kattelee agi esteitä. Toivottavasti ei vaan katteluks jää;)

Oltiin jäällä lenkkeilemässä ja totesin taas miljoonannen kerran et toi koira (siis Jomppe) ei oo ihan terve! Rölli eli käppänä oli myös emäntänsä ja sheltti Hurun kanssa mukana. Jomppe yritti koko lenkin ajan nousta Röllin selkään (leikattu uros) ja se kun ei jostain syystä oikein onnistunu niin sit nuoltiin korvat ja jalkoväli! Vaikka välillä turpaanki tuli niin eiku vaan sama peli jatku. Jes mikä koira! Täytyy todeta et sinnikäs se ainakin on. Jos jotain positiivista haluaa tosta elukasta sanoa. Viimeaikoina positiivinen ajattelu on ollut kateissa, jos on ollu kyse Jompesta! Kusettaa aivan 10-0! Pitäs ehkä lähtee jolleki kurssillle jossa opetaan koiran kouluttamista ja varsinkin et mistä löydän oman auktoriteettini ettei koira hypi silmille!

Että tämmöistä tällä erää! Agility treenejä odotellessa!