Aika menee niin siivillä ettei tännekään kerkee kirjotella!

MM-kisa reissu takana. Huikeet oli kisat ja tunnelma aivan mahtava, vaikkei Suomalais menestystä niin kauheesti ollut! '

Käytiin myös pyörähtämässä viime la eli 11.10 Siilinjärven kisoissa! Tulostakin saatiin peräti aikaseks! A-kisa; rata oli oikeestaan helppo ja koira todellakin mukana hommassa (näin ei aina ole). Niin mitä siitä voi muuta tulla kuin 0-voitto ja menolippu kakkosluokkaan! Kyllä tätä on odotettukin. Tunnelma oli katossa, kun vihdoin selvisi et ollaan saatu se kauan odotettu viimenen nolla! On kyllä voittaja fiilis vieläkin!

Meillä oli sit todella pitkä päivä tiedossa! Ykkösten a-kisan rataantutustuminen oli 9.00 ja sit ku siirryttiin kakkosiin niin kakkosten b-kisan rataantutustuminen olikin vasta 15.15. Se ei meitä haitannut! B-kisassa Jomppe pyyhälsi väärälle esteelle niin kuin myös c-kisassa. Olin itse ehkä hieman liian luottavainen koiraan ja myös käskyt liian lepsut! Radat oli muuten ihan ok, et eipä juuri hirveesti harmitakaan! Muutenkin meijän seuran tulostaso oli huikee! Silja ja Lotta medi 2, 3xvoitto, Tarja ja Rölli mini2, 2xvoitto ja Anu ja Kuura maxi2, 1xkolmonen. Et ei huonosti näinkin pieneltä seuralta mitä me ollaan!

Nyt vajaan kuukauden kilpailu tauko ja treenataan ankarasti! Tulevana viikonloppuna la ja su Tiian treenit Joensuussa. Tiedossa kovaa juoksutusta ohjaajille! Mut sitä me tarvitaankin jos meinataan tulevaisuudessa pärjätä!

Ettäpä tällaista tänään! 

1982965.jpg

Kuvan laatu tosi surkee, mut näkee siitä ainakin ohjaajan iloisuuden ja et miten p........ koira on! Kuva siis nolla voitosta sertin kera! JIHUU!