Pakko se on vaan taas todeta että kyllä aika menee nopeesti! Jomppe täyttää tänään 2v. ja ei ainakaan jären juoksussa uskos et vuosia on tullut taas yksi lisää!

 Äsken Jomppe taas varasti Lasselta (3v.11kk) leipäpalasen kädestä ja huutoa piisasi! Ahne se aikakin on! Käytöstavat on unohduksissa. Kuuliaisuus on myös katoava luonnonvara! Treeneissä korvia on jonkinverran, mutta kotioloissa saa vaan toivoa et koira kuuntelis ja että käskytkin menis perille! Haaveillahan aina saa! Kova kalloinen kaveri tämä meidän Jomppe!

Tulipahan sit ilmottauduttua kisoihin! La 16.8 on kisat Kuopiossa ja sinne siis suunnataan! Siellä on kolme rataa samana päivänä. Meille se kolme rataa onkin sit ihan uus juttu. En usko et kunto tai into lopahtaa Jompelta. Sen näkee sitten! Suunnitelmissa oli myös kisata Iisalmessa 23.8, mutta kummin velvollisuuksista ei voi luistella. Täytyy mennä ristiäisiin. Jos vaan kaikki menee niin kuin on suunnitellu(niin ei käy meidän perheessä) mennään Joensuuhun kisaamaan 7.9. Siellä olis taas kolmen startin päivä! Että tämmöistä tänään!

Ja ei kun koirat ulos!